Huili-lehti

Huili on Suomen ensimmäinen ja ainoa ekologinen aikakauslehti.

huili

Ekologisen elämäntavan lisäksi Huili käsittelee kulttuuria, matkoja, ajankäyttöä ja uusia ilmiöitä. Vuoden 2013 laatulehdeksi valittu Huili uudistui tuomalla sisältönsä myös verkkoon. W3 toteutti Huili-lehden uudet verkkosivut ja ne julkaistiin osoitteessa http://www.huililehti.fi/

Projektissa tärkeää oli printtilehden tunnelmaa ja taittoa kunnioittava web-suunnittelu, joka jatkaa Huili-lehden ominaisia piirteitä verkossa.

Huili-lehden alustaksi valittiin verkkojulkaisuihin loistavasti soveltuva ja helppokäyttöisen sisällönhallinnan omaava WordPress. Huili-lehden lukeminen piti tehdä mahdolliseksi paikasta ja ajasta riippumatta – kännykällä ratikassa tai koneella kahvilassa, iPadejä ja muita tablet-laitteita unohtamatta. Samalla oli tärkeää säilyttää Huili-lehden ominaispiirteet. Tässä onnistuttiin tuomalla Huili-lehden elementit osaksi web-suunnittelua ja luomalla sivusto responsiivikseksi.”W3 auttoi meitä koko kotisivuprojektin ajan. He ymmärsivät hyvin budjettimme ja osasivat ehdottaa kustannustehokkaita ratkaisuja. Projekti eteni suunnilleen sovitussa aikataulussa ja saimme aina nopeasti vastauksen kaikkiin kysymyksiimme ja ehdotuksiimme. Toteutunut sivusto on Huili-lehden näköinen ja helppokäyttöinen. Olemme erittäin tyytyväisiä W3:n toimintaan ja voimme lämpimästi suositella yritystä muillekin, myös pienille toimijoille.”

– Riikka Suominen, Huili-lehden päätoimittaja

Haluatko tietää lisää projektista?

anuMyyntijohtaja
Anu Halme
0400 855688
[email protected]

VIERAILE SIVUSTOLLA

 

Share
Tweet
Share