Kaiva.fi – Perustietoa kaivannaisalasta – WordPress

KAIVA.FI – Perustietoa kaivannaisalasta

 

Geologian tutkimuskeskus tilasi W3 Groupilta tammikuussa 2015 julkaistun sivuston Kaiva.fi, jonka tarkoituksena on kertoa laajalle yleisölle kaivannaisalasta. Tämän reponsiivisen WordPress-sivuston tarkoitus on levittää perustietoa kaivannaisalasta, kaivannaisten hyödyntämisestä, niiden jatkojalostamisesta ja lukuisista käyttökohteista jokapäiväisessä elämässämme. Lyhyesti voidaankin sanoa, että “kaikki mitä et voi kasvattaa, pitää kaivaa”.

Kaiva.fi tarjoaa kohdistettua tietoa kaivannaisalasta kansalaisille, päättäjille, alan ammattilaisille ja eri alojen opettajille. Sivusto on esteetön eli sen rakennusvaiheessa on kiinnitetty huomiota paitsi fontin suuruuden helppoon vaihtamiseen, myös näkövammaisten lukulaitteiden käyttöön. Myös hakukonenäkyvyys, SEO ja sisällönsyötön helppous olivat keskeisessä roolissa sivustoa tehdessä.

pauli_vartia Pauli Vartia, Geologian tutkimuskeskuksen verkkotoimittaja: “WordPress-alusta oli meille tuttu jo ennestään, mutta W3:n porukka sai siitä jotenkin enemmän irti. Yhteistyö oli sujuvaa ja työ eteni ripeästi. Kaiva.fi on erittäin tyylikäs ja toimiva sivusto, joka auttaa meitä jakamaan objektiivista tietoa alasta ja sen merkityksestä”.

Kaiva.fi – Lehdistötiedote

Haluatko tietää lisää projektista?

MyyntAnu Halmeijohtaja Anu Halme 0400 855688 [email protected]

Share
Tweet
Share