Airport Taxi – mieluummin mukana tekemässä muutosta kuin jäädä sen jalkoihin.

Taksimaailman näkyvin ravistelija on ollut Über

Taksiliikenne on pysynyt tiiviisti uutisotsikoissa viime aikoina. Taksimaailman näkyvin ravistelija on ollut Über, mutta vastaavaa on nähty muissakin liikennemuodoissa. Kuljetusalalla on edessään rajuja muutoksia digitaalisuuden vyöryessä jokaisen arkeen.

Asiakkaamme Airport Taxi on edelläkävijänä tarjonnut kimppakyytejä lentokentälle ja lentokentältä jo 25 vuoden ajan. He totesivat, että alalla tapahtuu suuria muutoksia ja haluavat mieluummin olla tekemässä muutosta kuin jäädä sen jalkoihin.

Moni mieltää lentomatkaan käytettyyn ajan ja kustannukset vain itse lentokoneessa vietettyyn aikaan ja lentolipusta maksettuun hintaan. Kolmen tunnin lentoon pitää kuitenkin lisätä toinen mokoma lentokentälle siirtymiseen ja jonottamiseen ja jälleen kohteessa lentokentältä lopulliseen kohteeseen siirtymiseen.

Airport Taxi tekee kentälle liikkumisesta helpompaa

Airport Taxin tehtävänä on tehdä kentälle liikkumisesta helpompaa, edullisempaa ja mukavampaa. Osana tätä tavoitetta Airport Taxi ja City Dev Labs julkaisivat kätevän sovelluksen kimppakyydin tilaamiseen.

Sovellusta pääset helpoiten testaamaan lataamalla sovelluksen nimeltä Yellow Line (iOS ja Google Play).

Verkkosivujen teknologiaksi valittiin WordPress. Sovelluksen korttimaksut välittää Stripe.

Lisätietoa Airport Taxista ja yhteystiedot: https://airporttaxi.fi/

Lataa sovellus ja hyppää kyytiin!