MiitIT – ICT-ammattilaisten jäsensivusto

MiitIT ry on tieto- ja viestintätekniikan parissa työskentelevien sekä ict:stä kiinnostuneiden ammattilaisten verkottunut yhteisö, joka tunnettiin ennen vuotta 2016 nimellä Hetky. MiitIT:n viestintä sai uuden kotipesän osoitteesta miitit.fi, kun W3 Groupin suunnittelema ja toteuttama WordPress-sivusto julkaistiin. Nimenmuutoksen yhteydessä uudistettiin myös yhdistyksen graafinen ilme ja erityisesti sähköiset palvelut sekä henkilö- että yritysjäsenille.
Tämän ICT-ammattilaisten järjestön sivuston tärkeintä sisältöä ovat blogi, tapahtumista tiedottaminen ja rekrytointipalvelu. Blogialustaa jäsenet voivat käyttää lisäksi sekä henkilökohtaisten että firmansa sivujen ja blogien pyörittämiseen. Näin halutaan tukea jäsenten verkostoitumista ja ammatillista kehittymistä.

“Ammattilaisten kanssa on ilo työskennellä”

Sivuston WordPress-kehitys oli W3 Groupin vastuulla ja työtä tehtiin tiiviissä yhteistyössä tilaajan kanssa. Koska tässä tapauksessa molemmilla puolilla pöytää oli it-alan ammattilaisia, yhteinen kieli ja luottamus oli helppo löytää ja ylläpitää. “W3 Groupin tekijöillä oli jo lähtiessä hyvä käsitys järjestötoiminnasta ja saittiprojekti saatiin tyylikkäästi maaliin. Ammattilaisten kanssa on ilo työskennellä”, sanoo MiitIT:n projektipäällikkö Ossi Mäntylahti. “Erityiskehut järjestötoimijan kanssa toimimisessa. Palaverit onnistuivat siis myös virastoajan ulkopuolella ja projekti eteni, vaikka järjestödemokraattinen päätöksenteko välillä kestää”, Mäntylahti jatkaa.

Uusi nimi ja saitti

Sivustoprojektin tavoitteena oli parantaa jäsenviestintää ja antaa jäsenille blogialusta myös omaan käyttöön. Aktiivisella järjestöllä oli aikaisemmin useita sivustoja, joissa valtavasti sisältöä. Vanhaa sisältöä ei lähdetty siirtämään uusille sivuille, mikä helpotti editointityötä. Nimenvaihdos Hetkystä MiitIT:ksi tapahtui kesken sivustohankkeen ja se korosti osaltaan pöydän puhdistamista vanhasta sisällöstä.

Teknisesti sivusto W3 Groupin teemoittama responsiivinen WordPress-sivusto, tapahtumakalenterin filtteröinnissä käytettiin Angular JS-teknologiaa.

Share
Tweet
Share