Verkkokaupat

Toteutamme verkkokauppoja räätälöidysti eri alustoille

Meidän tavoitteemme on kasvattaa asiakkaamme liikevaihtoa.

VERKKOKAUPPA/ TILAUSJÄRJESTELMÄ

Tällaisten e-commerce toteutusten pääasiallinen tarkoitus on vähentää varsinaista manuaalista työtä ja mahdollistaa suuremmat tilausvolyymit. Lue blogistamme minkälainen verkkopalvelu sopii parhaiten oman yrityksesi tarpeisiin.

TEKNOLOGIAT
Valitsemme kanssasi teknologian projektin vaatimusten mukaisesti. Meillä vahvoin osaaminen löytyy seuraavista; Javascript, Node.js, Loopback, React, React Native, AngularJS/Angular, PHP, Symfony, SQL, MariaDB, Postgres, Mobiili, Ionic 2, WordPress, LoopBack.
SSL SERTIFIKAATTI

SSL-sertifikaatti: Jokaisen verkkokaupan on pyörittävä suojatun https-yhteyden alla. Sertifikaatti kuuluu meillä aina ylläpidon hintaan. Mikä SSL? Nikon blogissa on hyvä kuvaus suojatun yhteyden perusteista.

PÄIVITYKSET

Verkkokauppa-alustoihin kuten WooCommerce tai Magento ja kaupoissa käytettyihin lisäosiin tulee jatkuvasti päivityksiä. Verkkopalvelujen tietoturvapäivitykset ajamme heti ja muut päivitykset teemme hallitusti niin, ettei mitään hajoa.

INTEGRAATIOT

Integraatiot: Haluatko, että julkinen verkkokauppa keskustelee taustajärjestelmien kuten ERP-ohjelmistojen kanssa ja varastosaldot ja asiakkaiden laskutustiedot päivittyvät automaattisesti? Tätä varten rakennamme integraatioita eri järjestelmien välillä.

YLLÄPITO

Ylläpitoa on monenlaista, sisältö- ja sovellusylläpito ja käyttöpalvelu eli hosting ovat kaikki eri asioita. Sisältöylläpidossa on kysymys siitä, että verkkokauppias pitää hyllyt täynnä ja kertoo uutuuksista vaikka blogissa. Sovellusylläpito ja käyttöpalvelu ovat W3 Groupin ja konesalikumppaniemme vastuulla. Huolehdimme että teknisesti kaikki on kunnossa ja kauppaa voi käydä turvallisesti 24/7, 365 päivänä vuodessa.

TYÖKALUT

Asennamme sinun avuksesi WordPressiin muutaman erinomaiseksi huomaamamme lisäosan. Kokemuksemme mukaan oikeilla lisäosilla saadaan työtäsi helpotettua.

TUKIPALVELU

W3:n tukitiimi on tavoitettavissa puhelimitse numerosta 09 207 430 780 ja sähköpostilla osoitteesta tuki@w3.fi toimistoaikaan kello 9-16:00, muuna aikana verkkopalveluja valvoo kokonainen armada koneita ja ohjelmistoja.

JATKOKEHITYS

Tarjoamme mielellämme myös verkkopalveluiden jatkokehitystä. Annamme mielellämme teille tarjouksen isommasta tai pienemmästä ominaisuudesta sivustollenne. 

365 päivää

Kaupankäyntiä

Yli 15

teknologiaa

986

Päivitystä kuukaudessa

85

Lähetettyä raporttia kuukaudessa