Verkkokauppa on pystyssä, mutta asiakkaat puuttuvat?

Toimimme kumppaninasi matkalla menestykseen

Digimarkkinointi voi olla joskus haastavaa - käymme kanssasi läpi tavoitteita, työkaluja ja tuloksia.

MÄÄRITTELY
Määrittelemme digitaalisen markkinoinnin strategian yrityksellesi ja kohdennamme digimarkkinointi -toimenpiteet oikealle kohderyhmälle.
KONSULTOINTI
City Dev Labs tarjoaa apua sinulle, joka haluat pitää markkinointitoimet kustannustehokkaina, samalla kasvattaen liiketoimintaa.
KOULUTUS

Markkinoinnin tarkoituksena on sekä luoda uusia että ylläpitää vanhoja asiakassuhteita. Käymme kanssasi läpi sekä opetamme sinua itse käyttämään digitaalisen markkinoinnin perustyökaluja.

PÄIVITYS
Tyypillisesti digistrategiaa tulee tarkastaa vuosittain, sillä markkina, liiketoiminnan tavoitteet ja toisaalta myös kilpailijoiden toimenpiteet muuttuvat. Teemme tämän kanssasi aina kun tunnet sen olevan tarpeellista. Ota meihin yhteyttä ja palaamme asiaan!
SEO JA SISÄLLÖNTUOTTO
Tarjoamme asiakkaillemme parhaita neuvoja myyntiä kasvattavaan digimarkkinointiin. Olemme apunasi mm. hakusanamarkkinoinnin ja hakukoneoptimoinnin saralla sekä tulkitsemme web-analytiikkaa ja konsultoimme sisällöntuotossa.
TUKIPALVELU
Voitte olla yhteydessä tukeemme, annamme neuvoja ja jaamme osaamistamme. Digimarkkinointi -tiimimme vastaa pyyntöihin arkipäivisin 9-16 osoitteessa [email protected]

2086

hakusanaa

150

blogipostausta

800

somepäivitystä

85

Lähetettyä raporttia kuukaudessa

LUE LISÄÄ BLOGISTAMME

Blogissamme on paljon tietotekniikan haasteisiin vastaavia kirjoituksia

Share
Tweet
Share