Verkkokauppa on pystyssä, mutta asiakkaat puuttuvat?

Toimimme kumppaninasi matkalla menestykseen

Käymme kanssasi läpi digimarkkinoinnin tavoitteita, työkaluja ja tuloksia

MÄÄRITTELY

Määrittelemme digitaalisen markkinoinnin strategian yrityksellesi ja kohdennamme digimarkkinointi-toimenpiteet oikealle kohderyhmälle.

KONSULTOINTI

City Dev Labs tarjoaa apua sinulle, joka haluat pitää markkinointitoimet kustannustehokkaina, samalla kasvattaen liiketoimintaa.

KOULUTUS

Markkinoinnin tarkoituksena on sekä luoda uusia että ylläpitää vanhoja asiakassuhteita. Käymme kanssasi läpi sekä opetamme sinua itse käyttämään digitaalisen markkinoinnin perustyökaluja.

PÄIVITYS

Tyypillisesti digistrategiaa tulee tarkastaa vuosittain, sillä markkina, liiketoiminnan tavoitteet ja toisaalta myös kilpailijoiden toimenpiteet muuttuvat. Teemme tämän kanssasi aina kun tunnet sen olevan tarpeellista.

SEO, ADWORDS, SISÄLLÖNTUOTTO

Tarjoamme asiakkaillemme parhaita neuvoja myyntiä kasvattavaan verkkomarkkinointiin. Olemme apunasi mm. hakusanamarkkinoinnin ja hakukoneoptimoinnin saralla sekä tulkitsemme web-analytiikkaa.

TUKIPALVELU

Voitte olla yhteydessä tukeemme, annamme neuvoja ja jaamme osaamistamme. Digimarkkinointitiimimme vastaa pyyntöihin arkipäivisin 9-16 osoitteessa [email protected] 

2086

hakusanaa

150

blogipostausta

800

somepäivitystä

85

Lähetettyä raporttia kuukaudessa

LUE LISÄÄ BLOGISTAMME

Blogissamme on paljon tietotekniikan haasteisiin vastaavia kirjoituksia

Share
Tweet
Share