Mobiilisovellukset

Miksi et tarjoaisi palveluasi siellä, missä suurin osa asiakkaistasi on?

Onko sinulla veret seisauttava liikeidea, joka on pakko saada AppStoreen ja Googlen Play Storeen? Mitä mobiilisovellukset oikein maksavat ja kauanko sellaisen tekemisessä menee? Saako sen yhdistettyä nykyiseen verkkokauppaan? Miten mobiilisovellus eroaa älypuhelimessa näkyvästä webbisivusta? Tarvitaanko mobiilisovellusta varten oma palvelin? Ottaako Apple 30% rahoistani, jos myyn jotain mobiilisovelluksen kautta? Mikä on hybridisovellus?

Jos mietit mobiilisovelluksen teettämistä, tällaisia kysymyksiä sinulle saattaa herätä.
Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai soita p.0400855688 (Anu Halme), niin keskustellaan.

KARTOITUS
Käydään yhdessä läpi alkuvaiheen ideat, kohderyhmä ja sen tarpeet, käyttötarkoitus ja liiketoimintamalli. Tässä vaiheessa voimme jo antaa alustavan suosituksen toteutustavasta ja arvion kustannuksista.

MÄÄRITTELY
Määrittelemme sovelluksen liiketoiminnallisen tarpeen ja laadimme vaadittavat käyttötapaukset. Usein paras tapa määritellä on piirtää sovelluksesta rautalankamallit eli antaa idealle visuaalinen muoto. 

PROTOTYYPPI
Mobiilisovelluksesta kannattaa aluksi tehdä ketterästi ja pienellä budjetilla interaktiivinen prototyyppi. Prototyyppiä voidaan käyttää älypuhelimessa ja se näyttää oikealta sovellukselta, mutta ei vielä tee mitään. Myös sovelluksen lähettämiä notifikaatioita voidaan mallintaa prototyypissä.

TOTEUTUSTAPA
Suosittelemme juuri sinulle sopivinta teknistä toteutustapaa. Usein sovelluskauppaa ei tarvitakaan vaan responsiivinen verkkopalvelu on riittävä. React tai React Native voi olla hyvä valinta, mutta muitakin vaihtoehtoja on.

SOVELLUSKEHITYS
Varsinaisen koodaustyön teemme ketterän projektimallin mukaisesti lyhyinä iteraatioina. Tilaaja on tiivisti mukana projektissa ja tietää aina, missä mennään.

TESTAUS
Testaamme projektin joka vaiheessa. Alussa teemme käytettävyystestausta prototyypin avulla, myöhemmin testaamme kaikki toiminnallisuudet yleisimmillä selaimilla ja päätelaitteilla.

JULKAISU
Testaamme sovelluksesi ja viemme valmiin sovelluksen puolestasi Googlen PlayStoreen ja Applen AppStore -sovelluskauppoihin.

MARKKINOINTI
Kun varsinainen sovellus on lanseerattu, voimme auttaa myös sen markkinoinnissa. Käymme kanssasi läpi tavoitteitasi ja digimarkkinoinnin työkaluja kuten AdWordsia, SEO-työkaluja ja some-kanavia.

YLLÄPITO
On appseja, jotka elävät vain sovelluskaupoissa ja käyttäjien älypuhelimissa, mutta suurin osa sovelluksista tarvitsee jonkinlaisen palvelimen, josta ne hakevat päivittynyttä dataa. Me voimme toimittaa sopivan palvelimen ja huolehtia sovelluksen ylläpidosta.

2 496

Varmuuskopioa kuukaudessa

3 570 000

Sivuston tarkistusta kuukaudessa

986

Päivitystä kuukaudessa

85

Lähetettyä raporttia kuukaudessa

Share
Tweet
Share