Eat.fi: konsepti toimii Suomessa ja sitä viedään maailmalle

City Digital konserniin kuuluva Eat.fi -portaali tarjoaa kuluttajille kattavan kokonaisuuden ravintoloiden löytämiseen ja pöytien varaamiseen. Vastaavasti ravintoloille se tarjoaa kanavan asiakashankintaan ja tulojen kasvattamiseen, koska paikalliset ravintolat, aukioloajat, suositukset sekä kaikki lisäpalvelut (mm. pöytävaraukset tai kotiinkuljetus) löytyvät kaikki saman palvelun alta, osoitteesta https://eat.fi/fi.

Eat.fi on auttanut löytämään sopivan ravitolan jo vuodesta 2005. Palvelu on elänyt ja vaihtanut omistajaa muutamaankin otteeseen näiden vuosien aikana. City Dev Labs uusi kaikki näkyvät osat ja kehitys jatkuu edelleen. Sitä tehdään ketterästi, käyttäjiä kuunnellen.

Viimeisimpinä parannettuina ominaisuuksina voisi mainita:
– Parantunut hakutoiminto, jolla käyttäjä voi hyppiä kaupungista toiseen ja hakea kaupungista löytyviä ravintoloita nimellä.
– Aukioloaikojen esitystä on selkeytetty: nyt palvelu kertoo suoraan milloin ravintola on avautumassa ja tietojen näkyminen myös erikoispäivien osaltakorjatiin niin, että tiedot ovat aina kohdallaan.
– Pöytävarausmahdollisuuden sisältävät ravintolat on nyt helppo suodattaa kartalle – tämä ei ollut aiemmin mahdollista.
– Markkinointitoiminto ravintoloille mahdollistaa oman viestin kertomisen kaikille samasta kaupungista ravintolaa etsiville: viesti näkyy korostettuna listauksissa, kartalla ja ravintolasivulla.

Eat.fi -konseptia viedään maailmalle nimellä EatAndTheCity 

Malli toimii Suomessa ja Virossa, ja konseptia viedään nyt myös Saksaan ja City Digitalin syksyn  osakeantikierroksella kerätyillä varoilla sitä viedään vielä laajemmin maailmalle, nimellä EatAndTheCity (eatandthecity.com). City Digital luo paikallisten ravintoloiden ja medioiden kanssa toimivaa ravintolatietokantaa. Myös tämän alustan koodaus on City Dev Labs: lla työn alla ja onkin yksi tällä hetkellä tiiviisti aikaa ja resursseja varaavista projekteistamme.

 

 

Share
Tweet
Share