eOmistaja yhdistää tavaran löytäjän ja omistajan

eOmistaja yhdistää tavaran omistajan ja löytäjän

eOmistaja on verkkopalvelu, joka tarjoaa yhteyden kadonneen tavaran omistajan ja löytäjän välille. Valikoimissa on tunnistetarroja ja avaimenperiä, joiden avulla unohtuneet tavarat löytävät takaisin kotiin. Tunnisteilla voi helposti turvallisesti merkitä lähes mitä tahansa omaisuutta.

City Dev Labs suunnitteli ja toteutti eOmistaja.fi-kotisivun ja sen yhteydessä pyörivän verkkopalvelun, jossa tunnistekoodeja hallitaan. Kun tunnisteella merkitty tuote – kuten vaikkapa luistimet – löytyvät, niiden löytäjä käy eOmistajan verkkopalvelussa ilmoittamassa ilouutisen luistimien omistajalle. eOmistaja-palvelu on ilmainen, palvelun avulla saat tiedon kadonneen tavaran löytäjältä nopeasti.

Kotisivut ja verkkokauppa tehtiin responsiivisena WordPress-toteutuksena. Sivusto toimii paitsi markkinointisivustona myös verkkokauppana maksamistoimintoineen ja rekisteröitymissivustona eOmistajan käyttäjille. City Dev Labs hoitaa sekä verkkosivuston että taustajärjestelmän ylläpidon ja käyttöpalvelun.

eOmistajan toimitusjohtaja Niina Sjöblom: “Meille on yhteiskunnallisesti tärkeää että kadonneet tavarat löytävät takaisin omistajilleen. Perheiden arkinen tavararumba helpottuu eikä turhia kertakäyttöostoksia tarvita kun kadonneiden tilalle ei jatkuvasti osteta uusia. City Dev Labsin kanssa tekeminen oli mutkatonta ja ketterä ohjelmistokehitys ehdottomasti paras tapa toteuttaa verkkopalvelu.”

eOmistaja yhdistää tavaran löytäjän ja omistajan

Share
Tweet
Share