Haaga-Helia

Haaga-Helia Sivustouudistus


Haaga-Helia

Haaga-Helia Sivustouudistus


Haaga-Helia ammattikorkeakoulu tarvitsi uuden yhtenäisen pääsivuston, joka markkinoi korkeakoulun palveluja sekä tulevaisuuden opiskelijoille että yrityksille. Haaga-Helian verkkosivujen ulkoasu on täysin uudistettu ja sivusto taipuu vaivattomasti erilaisille näytöille ja päätelaitteille.


Uudistuksen pohjalle tehtiin mm. käytettävyystutkimuksia, sivustoanalyyseja ja kyselyjä


Uudistuksen pohjalle tehtiin mm. käytettävyystutkimuksia, sivustoanalyyseja ja kyselyjä. City Dev Labs toteutti sivustoprojektin palvelumuotoilun lähtökohdista. Teknistä alustaratkaisua ei lähdetty vaihtamaan vaan verkkosivusto toteutettiin Drupal-alustalle, kuten myös vuonna 2014 toteuttamamme vanha sivusto.

Verkkosivuston uudistuksella haluttiin palvella Haaga-Helian sidosryhmiä ja yhteistyökumppaneita vielä entistä sivustoa paremmin. Uusi sivusto pyrittiin rakentamaan yhä kävijäystävällisemmäksi, jotta siellä vierailevien on helppo saada tietoa Haaga-Heliasta ja juuri tälle kävijäryhmälle oleellisista palveluista.

Verkkosivujen kehittelyssä oli mukana toimijoita Haaga-Helian eri yksiköistä ja mielipidettä kysyttiin myös henkilöstöltä ja opiskelijoilta sekä yhteistyökumppaneilta.

“CityDevLabsin kanssa työskentely oli tehokasta ja sujuvaa. Olimme koko projektin ajan samalla aaltopituudella. City Dev Labsilta projektiin nimetyt henkilöt olivat erittäin ammattitaitoisia ja sitoutuneita projektiin”, sanoo Krista Karusalmi, Haaga-Helian verkkopalvelupäällikkö.

Tutustu Haaga-Helia:n uuteen sivustoon.

SAMANKALTAISIA TYÖNÄYTTEITÄ