Suddeutsche Zeitung

Ravintolasisältö vietiin omaan sivustoonsa ”Satt Und Glücklich


Suddeutsche Zeitung

Ravintolasisältö vietiin omaan sivustoonsa ”Satt Und Glücklich


Satt und Glücklich -sivustolta Süddeutsche Zeitungin lukijakunta pääsee tutustumaan ravintola- ja gastronomiasisältöisten artikkelien kautta Münchenin ja lähialueiden ravintola-, kahvila ja pub-tarjontaan


City Dev Labsin toteuttaman, elokuun alussa julkaistun gastroportaalin tilasivat baijerilainen mediajätti Süddeutsche Zeitung ja suomalainen ravintola-alaa digitalisoiva EatAndTheCity. Satt und Glücklich -sivusto on iso WordPress-toteutus ja todistaa sen, että WordPress-alustaa voi käyttää vaativissakin verkkopalvelutoteutuksissa. Sivuston kautta müncheniläiset voivat varata pöytiä ja näin asioida kätevästi haluamansa ravintolan kansssa.

Vapaasti käännettynä sivuston nimi on “vatsa täynnä ja onnellinen”. Sivustolla yhdistyy kolmen eri kohderyhmän intressit: lukijat saavat hyvin toimitettua ja ajankohtaista ravintolasisältöä, ravintolat laadukasta näkyvyyttä ja mediatalo saa uusia ansaitsemismahdollisuuksia sivustolle integroitujen maksullisten palveluiden avulla (pöytävaraukset, kotiinkuljetuspalvelu ja lahjakortit).

“Sivustossa yhdistyi monta vahvuusaluettamme: karttapalvelut, asiointijärjestelmät, WordPress ja Saksa. Saksankielinen tiimimme pystyi palvelemaan asiakasta tämän äidinkielellä“, City Dev Labsin Anu Halme kertoo.

Sivustolta Süddeutsche Zeitungin lukijakunta pääsee tutustumaan ravintola- ja gastronomiasisältöisten artikkelien kautta Münchenin ja lähialueiden ravintola-, kahvila ja pub-tarjontaan. Palvelusta löytyvät niin perinteiset saksalaiset biergartenit, italialaiset tunnelmalliset ravintolat kuin fiinimmätkin cocktailbaaritkin tai perinteinen bayerilainen ruoka. Süddeutsche Zeitungin journalistit testaavat uusia ravintoloita, baareja ja kahviloita viikottain Münchenissä ja sen ympäristössä, päivittäen jatkuvasti Satt und Glücklich -sivuston sisältöä.

Karttanäkymä mahdollistaa hyvinkin tarkan ja nopean filtteröinnin ja uusien ravintoloiden löytämisen lähietäisyydellä sekä laajemmallakin alueella. Suodattimet tekevät ravintoloiden, kahviloiden ja baarien etsimisestä helppoa ja tarkasti kohdennettua. Jos haluaa varata pöydän heti tai kysellä lahjakorteista, onnistuu tämäkin nopeasti ja helposti.

Satt und Glücklich tarjoaa myös aiheita pöytäkeskusteluihin, sillä gastronomiset uutiset ja julkaisut kertovat mm. juuri avatuista uusista ravintoloista ja legendaarisista ruokailupaikoista jotka ovat sulkeneet ovensa. Lukija löytää myös esimerkiksi koktailbaarit, jotka parhaillaan kokeilevat uutta konseptia tai kahviloita, jotka tällä hetkellä ovat tähtikokkien ja bloggareiden silmäteriä ja siispä kokeilun arvoisia.

SAMANKALTAISIA TYÖNÄYTTEITÄ