Suomentilitoimistot.fi: tilitoimistohaku helpottaa yrityksiä tilitoimiston valinnassa

Tärkein valinta on sijainti ja siksi paikkahaku on heti etusuvulla.

City Dev Labs teki asiakkaalleen Accountor Finagolle WordPress-pohjaisen verkkopalvelun, Suomentilitoimistot.fi -tilitoimistohaun, jotta yritykset ympäri Suomea löytäisivät heitä lähellä olevan ja palveluiltaan sopivan tilitoimiston. Verkkopalvelussa on paljon filttereitä, joiden avulla loppukäyttäjä näkee helposti esim. miltä toimialoilta kyseisellä tilitoimistolla on kokemusta, mitä taloushallinto-ohjelmistoja he käyttävät ja mitä muita palveluja on tarjolla. Tärkein valinta on sijainti ja siksi paikkahaku on heti etusuvulla.

Jotta satojen tilitoimistojen tiedot olisivat aina ajan tasalla, niiden henkilökunta päivittää tietojaan itse. Julkisella puolella tärkein toiminto on tilitoimistohaku, muttta taustalla sivusto toimii myös asiointijärjestelmänä, jonka avulla varmistetaan näytettävien tietojen eheys ja ajankohtaisuus.

Suomentilitoimistot.fi-hakupalvelun etuja on se, että tilitoimisto voi päivittää perustietojaan itse

Accountor Finagon Tommi Partanen: “City Dev Labsilta löytyy asiantuntevaa teknistä osaamista ison WordPress-sivuston toteutukseen. Jatkuvan ylläpidon kannalta meille on tärkeää sivuston tietoturva ja nopeus, koska hakuja tehdään paljon ja sisällön pitää olla helposti saavutettavissa. Ohjelmistojamme eli Procountor Taloushallintoa tai NetTikonia käyttäville tilitoimistoille on tärkeää olla löydettävissä netissä ja tuoda esiin omaa osaamistaan. Suomentilitoimistot.fi-hakupalvelun etuja onkin se, että tilitoimisto voi päivittää perustietojaan itse.”

Suomen tilitoimistot

Share
Tweet
Share