SalesCalls-sovellus

W3 Group on toteuttanut ketterillä menetelmillä Sales Network Finlandille liiketoimintasovelluksen ”SalesCallsApp”, jolla hallitaan myynti- tai muuta puhelintyötä tekevien ihmisen soittolistoja. Käytännössä sovellus tuo callcenter-softa älypuhelimeen. SalesCalls App on mobiili hybridisovellus, joka on yhdistelmä natiivia mobiilisovelluskehitystä ja HTML5-web-kehitystä.
Sovellus on toteutettu Ionic Frameworkilla ja samalla koodilla on tehty applikaatio kolmelle yleisimmälle mobiilialustalle: iPhone, Android ja Windows Phone. Ionicin avulla on saatu natiivin tuntuinen käyttökokemus kaikille alustoille HTML5-teknologioita käyttäen. PhoneGap / Cordova –sovelluskääre (wrap) pyörittää Angular.js:llä toteutettuja Ionic- komponentteja. Angular.js:n avulla oli helppoa ja nopeaa toteuttaa monipuolisia ominaisuuksia, kuten kontaktitietojen ja tapahtumien offline tallennus ja synkronointi sekä niiden reaaliaikainen haku ja filtteröinti. PhoneGap plugineilla saatiin myös helposti otettua käyttöön jokaisen alustan natiiveja toimintoja. Esim. soitto-nappi aloittaa puhelun suoraan applikaatiosta ilman välivaiheita.

salescalls_olliOlli Uuksulainen, Sales Networkin myyntijohtaja yhteistyöstä W3 Groupin kanssa: ”Call-center –softat olivat ennen valtavia ja kalliita ohjelmistoja, mutta yhdessä W3 Groupin kanssa saimme mahdutettua soittotyön tärkeimmät toiminnot yhteen mobiilisovellukseen. Yhteistyö oli napakkaa, kemiat kohtasivat, ja SalesCalls-sovellus saatiin aikataulussa asiakkaidemme luureihin.”

 

Haluatko tietää lisää projektista?

MyyntAnu Halmeijohtaja
Anu Halme
0400 855688
[email protected]

Share
Tweet
Share