Suomen Leluyhdistys

Suomen Leluyhdistys on leikin asialla

Suomen Leluyhdistys on leluvalmistajien ja -kauppiaiden yhdistys, joka tunnetaan parhaiten Vuoden Peli ja Vuoden Lelu -kilpailusta ja palkinnosta. W3 Groupilla oli ilo tehdä Leluyhdistykselle uudet WordPress-sivut ja kerrankin sopivan kuvamateriaalin löytäminen oli helppoa, koska lelut, pelit ja leikkiminen ovat yhdistyksen toiminnan keskiössä. Leluyhdistys käyttää lisäksi ahkerasta Instagrammia, josta kuvat nostetaan etusivulle. Tällä tavalla saadaan helposti tuoretta ja ajankohtaista sisältöä.

Teknisesti sivusto on responsiivinen WordPress-totutus. Perussisällön lisäksi saitilla on monta hyödyllistä toimintoa kuten laskuri, joka näyttää kuinka usein mitäkin toimituksellista artikkelia on luettu.

Samaa sivustopohjaa eli teemaa käytettiin myös Sisustakotia.fi -sivustolla, joka on portaali kodinsisustuksesta kiinnostuneille kuluttajille. Sivuilta löytyvät kodinsisustusalan liikkeet ympäri Suomen, sisustustrendit, lahjavinkit, uutuustuotteet sekä kiinnostavat designerit. Sivulta löytyy myös tietoa kodinsisustus- ja huonekalualan toimialajärjestöstä Sisusta Kotia ry:stä. Tämä WordPress-sivusto on alan toimijoiden oman viestinnän ja sisältömarkkinoinnin kannalta tärkeä, koska näin heillä on luonteva paikka julkaista tietoa uusista tuotteista ja näin saada myös arvokkaita orgaanisia linkkejä omille sivuilleen.

Molemmissa projekteissa asiakkaan edustajana toimi Heini Pennanen: “Olin todella yllättynyt, miten nopeasti saimme yhdistyksille näyttävät WordPress-sivut pystyyn. WordPressillä uuden sisällön julkaisu käy leikiten vanhaan julkaisujärjestelmäämme verrattuna. Nyt myös tietoturva on kunnossa.”

Share
Tweet
Share