SYB Finlandin Drupal-sivut

Drupal-pohjaiset verkkosivut
S.Y.B. Finland on suomalainen, tiedonhallintaan ja langattomiin yritysratkaisuihin keskittyvä ohjelmistotoimittaja. Yrityskauppojen myötä yritysilme ja verkkosivustot oli uusittava niin, että ne tuovat sopivassa suhteessa esille sekä jatkuvuutta että uusia tuulia. City Dev Labs sunnitteli S.Y.B: lle ja sen baltialaisille tytäryhtiöille Virossa, Latviassa ja Liettuassa uuden värimaailman ja kirjaisinlogon, jota on helppo käyttää kaikessa viestinnässä.

Emilia Simolinna, S.Y.B. Finlandin markkinointipäällikkö

“W3 Group (nyt CityDevLabs) ymmärsi heti pitkälle erikoistuneen ICT-firman kuten S.Y.B: in verkkoviestinnän tarpeet ja suunnitteli ja toteutti meille toimivat Drupal-sivut, joita meidän on helppo ylläpitää. Yhteistyö oli todella helppoa ja sujuvaa”, kertoo Emilia Simolinna, S.Y.B. Finlandin markkinointipäällikkö.

S.Y.B: lle oli tärkeää, että jokaisella tytäryhtiöllä on omankielinen käyntikorttisivusto omassa domainissaan, siksi sivustoja luotiin yhteensä neljä Drupal Multisite -asennuksen avulla. Toinen vaihtoehto olisi ollut yksi monikielinen sivusto. Julkaisualustaksi valittiin Drupal, joka oli yritykselle jo ennestään tuttu konsernin muista sivustoista ja jonka jatkokehitysmahdollisuudet ovat rajattomat.


S.Y.B Finland

S.Y.B Estonia
S.Y.B Latvia
S.Y.B Lithunia

 

Haluatko tietää lisää projektista?

MyyntAnu Halmeijohtaja
Anu Halme
0400 855688
[email protected]

Share
Tweet
Share