City Dev Labs

City Dev Labs tekee digitalisaatiota

City Dev Labs (entinen W3 Group Finland Oy) suunnittelee, toteuttaa ja ylläpitää verkkosivustoja ja -järjestelmiä. Palveluitamme ovat ohjelmistokehitys, palvelumuotoilu, prototyyppikehitys, verkkosivut, mobiilisovellukset, räätälöidyt toiminnanohjausjärjestelmät, verkkokaupat ja tilausjärjestelmät maksutoimintoineen, markkinointikonsultointi sekä WordPress -ylläpito. Toimipisteemme ja ketterät tiimimme sijaisevat Helsingissä, Keravalla ja Porissa.

Suunnittelu- eli designvaiheen työkaluina käytämme moderneja tekniikoita kuten:

  • Design Thinking
  • interaktiiviset prototyypit esim. Invisionin avulla
  • visuaalinen suunnittelu

Käyttämämme teknologiat ovat aina avoimen lähdekoodin paletista. Verkkosivut teemme yleensä WordPressillä. Softaprojekteissa valitsemme aina asiakkaan kannalta parhaan teknologian jostain seuraavista: React, React Native, Angular / AngularJS, LoopBack, JavaScript, Node.js, HTML5, CSS, php, Symfony, Ionic ja tietokantoina MySQL / MariaDB.

Laadunvarmistuksessa keskeisessä roolissa ovat toimintatavat kuten kirjoitetun koodin Pull Request -vertaiskatselmus ennen julkaisua, yksikkötestaukset ja tarkka versionhallinta Git-versionhallintajärjestelmän avulla. Tietoturvasta pidämme huolta noudattamalla tietoturvallisen koodauksen periaatteita ja ylläpitämällä henkilökunnan tietoturvatietoisuutta. Ylläpitovaiheessa tekniikka kuten valvonta ja monitorointi sekä päivitykset ovat tietoturvan kannalta keskeisessä roolissa.

City Dev Labs on täysin suomalaisessa yksityisessä omistuksessa. Pääomistaja on Ilkka O. Lavaksen Lavas Design-konserni, johon kuuluu myös City Digital, lisäksi henkilökunta omistaa yrityksestä osan.

Share
Tweet
Share