Koodaava huipputyyppi – tule meille töihin

Voit olla urasi alkuvaiheilla tai tuhansien committien konkari

Etsimme mahtavan joukkomme täydennykseksi koodaavaa huipputyyppiä, joka ei pelkää uusia haasteita ja itsensä haastamista. Etsimme potentiaalia ja intohimoa rakentaa timanttisia ratkaisuja verkkoon ja mobiiliin. Teemme asiakkaidemme projekteja pääosin omissa tiloissamme Helsingin Vallilassa, jossa istumme yhteisissä tiloissa muiden City-konsernin yritysten kanssa tai Keravan Klondykessä. Työpisteesi voi sijaita myös kotona, mutta kuitenkin ainakin yhtenä päivänä viikossa toimistolla.

Käsialaamme ovat esimerkiksi Eat.fi-ravintolasivusto, ammattikorkeakoulujen Jobiili-harjoittelupaikkajärjestelmä sekä Kansallisen audiovisuaalisen arkiston, Kavin, radio- ja televisio-ohjelmien arkistointijärjestelmä. City-konsernin laajentuessa kansainvälisesti, teemme projekteja myös Keski-Euroopassa sijaitseville asiakkaillemme. EatAndTheCity on yksi kansainvälisitä projekteistamme.

Voidaksemme kutsua Sinut tapaamiseen toivomme, että Sinulla on vähintään yksi vuosi työkokemusta jonkin seuraavan teknologian parissa: Node.js, Loopback, React, Javascript, Typescript, React Native, AngularJS/Angular, PHP tai Symfony. Lisäksi odotamme, että puhut sujuvasti suomea, joka on työkielemme.

Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan, mahtavan tiimin ja joustavat työajat kaikkien tavanomaisten työsuhde-etujen lisäksi (lounassetelit, puhelin, netti, työterveys).

Lähetä allaolevan lomakkeen kautta tai osoitteeseen [email protected], yhteystietosi, ansioluettelosi tai linkki LinkedIn-profiiliisi ja mielellään linkin myös Github-profiiliisi, jos siellä on jotain mielenkiintoista.

Lisätietoa ko. tehtävästä antaa Heikki Pelkkikangas, [email protected].

Voit myös laittaa avoimen hakemuksen, ja olemme sinuun yhteydessä mikäli olemme match!

Avoin hakemus

Kiinnostuitko? Jätä tietosi oheisella lomakkeella tai laita sähköpostia osoitteeseen [email protected]
Tehdään verkosta parempaa yhdessä!

Tähdellä merkityt kentät (*) ovat pakollisia

Nimi: *
Puhelin: *
Sähköposti: *
Linkit (esim. Github ja LinkedIN -profiilit):
Millaisista työtehtävistä olet kiinnostunut:
Liitä oma CV

Suostumus henkilötietojen käsittelyyn

Kun lähetät tämän lomakkeen, voimme olla sinuun yhteydessä työnhakuun liittyvissä asioissa. Käsittelemme antamiasi henkilötietoja rekrytointiprosessin puitteissa. Lomakkeen lähettämällä hyväksyt tietosuojaselosteemme.

Itselleni tärkein asia hyvässä työpaikassa on tiimi, jonka tekemisistä voi olla aidosti ylpeä ja jossa jokainen kannustaa sekä tukee toinen toistaan niin, että kaikki voivat keskittyä omiin vahvuuksiinsa. City Dev Labsilla meitä ei kuitenkaan ole keinotekoisesti pakotettu valmiiksi määriteltyihin sapluunoihin vaan ilmapiiri on avoin ja uuden oppimiseen kannustava. Olen työtehtävissäni päässyt hyödyntämään vuosien varrella kertynyttä osaamistani laidasta laitaan ilman tunnetta siitä, että astun jonkun toisen varpaille.

- Eve Eschner, Digital Designer / Team Lead

TL;DR: Kantsii tulla City Dev Labsille, meillä on tosi jees olla duunissa!
W3:lla olen päässyt toteuttamaan mielenkiintoisia projekteja ja oppimaan uusia teknologioita joista olen kiinnostunut. Samojen juttujen tekeminen kuukausi toisensa jälkeen on tylsää ja puuduttavaa. Onneksi sellaista ei meillä ole, vaan tehtävät ja projektit ovat monipuolisia ja motivoivia, etenkin kun ammattitaitoaan pääsee kehittämään työssä. City Dev Labsin ilmapiiri yllätti positiivisesti rentoudellaan.

- Richard Lewis, Developer

Share
Tweet
Share