Meille töihin?

Miltä kuulostavat Javascript, Typescript, Node.js, Loopback, React, React Native, AngularJS/Angular, PHP, Symfony, SQL, MariaDB, Postgres, Mobiili, Ionic 2, WordPress, Agile, asiakaslähtöisyys, Linux, Git, integraatiot ja arkkitehtuuri? Voit olla urasi alkuvaiheilla tai tuhansien committien konkari, kunhan sinulta löytyy intohimoa rakentaa timanttisia ratkaisuja verkkoon ja mobiiliin.

W3:lla työskennellään pienissä ja ketterissä moniosaavissa tiimeissä, joissa tekijät saavat paljon vastuuta. Saat olla mukana kehittämässä ja toteuttamassa verkkopalveluita ja auttaa asiakasyrityksiämme kasvamaan ja kehittymään digitalisaation mukana. Meillä saat osallistua laajasti järjestelmäkehityksen eri osa-alueisiin moderneja menetelmiä ja uusimpia kehitystyövälineitä hyödyntäen. 


Jos tunnistit itsesi yllä olevista kuvauksista, haluamme ehdottomasti keskustella kanssasi lisää.

Me W3:lla arvostamme yhteistyötä ja asiakaslähtöisyyttä yksinäisen puurtamisen sijaan. Tarjoamme sinulle rennon ja nuorekkaan työyhteisön, jossa pääset kehittämään osaamistasi mielenkiintoisten työtehtävien parissa. Meillä parasta on ihmiset!

Olemme rakentaneet avoimen ja matalahierarkisen työyhteisön, joka on meidän kaikkien näköinen. Molemminpuolinen luottamus ja yhteinen päämäärä ovat meillä tärkeitä ja näinpä pystyt valitsemaan työaikasi vapaasti. Ja ajan hengen mukaisesti, myös etäpäivät ovat sallittuja.

Avoin hakemus

Kiinnostuitko? Jätä tietosi oheisella lomakkeella tai laita sähköpostia osoitteeseen rekry@w3.fi.
Tehdään verkosta parempaa yhdessä!

Nimi: *
Puhelin: *
Sähköposti: *
Linkit (esim. Github ja LinkedIN -profiilit):
Millaisista työtehtävistä olet kiinnostunut:
Liitä oma CV

Itselleni tärkein asia hyvässä työpaikassa on tiimi, jonka tekemisistä voi olla aidosti ylpeä ja jossa jokainen kannustaa sekä tukee toinen toistaan niin, että kaikki voivat keskittyä omiin vahvuuksiinsa. W3:lla meitä ei kuitenkaan ole keinotekoisesti pakotettu valmiiksi määriteltyihin sapluunoihin vaan ilmapiiri on avoin ja uuden oppimiseen kannustava. Olen työtehtävissäni päässyt hyödyntämään vuosien varrella kertynyttä osaamistani laidasta laitaan ilman tunnetta siitä, että astun jonkun toisen varpaille.

- Eve Eschner, Digital Designer / Team Lead

TL;DR: Kantsii tulla W3:lle, meillä on tosi jees olla duunissa!
W3:lla olen päässyt toteuttamaan mielenkiintoisia projekteja ja oppimaan uusia teknologioita joista olen kiinnostunut. Samojen juttujen tekeminen kuukausi toisensa jälkeen on tylsää ja puuduttavaa. Onneksi sellaista ei meillä ole, vaan tehtävät ja projektit ovat monipuolisia ja motivoivia, etenkin kun ammattitaitoaan pääsee kehittämään työssä. W3:n ilmapiiri yllätti positiivisesti rentoudellaan.

- Richard Lewis, Developer