Millaisen eCommerce -ratkaisun tarpeessa sinun yrityksesi on?


Verkkokauppa voi tarkoittaa yllättävän montaa asiaa. On kuluttajaverkkokauppoja, josta ostetaan ja myydään konserttilippuja, vaatteita tai elektroniikkaa. Teknisesti osa tällaisista kaupoista on keskenään saman tyyppisiä, varsinkin jos myydään kappaletavaraa kuten tekemässämme Caratia.fi –korukaupassa. Käyttäjä valitsee tuotteet, laittaa ne ostoskoriin ja maksaa.

Tällaisia kauppoja kannattaa toteuttaa valmiiden kauppa-alustojen päälle kuten WooCommerce tai Magento. Juna- ja lentolippujen verkkokaupat on nekin tarkoitettu kuluttajille, mutta ne ovat täysin räätälöityjä e-commerce -toteutuksia, koska tieto on saatava eteenpäin muihin järjestelmiin.

Tilausjärjestelmä

Tilausjärjestelmä puolestaan voi olla julkisesti täysin näkymätön verkkopalvelu, joka nopeuttaa tilaustenkäsittelyä ja läpimenoaikoja. Tukkukauppojen verkkokaupat ovet usein tämän tyyppisiä eli tuotteita, hintoja tai saldotietoja ei edes näytetä julkisesti, vaan ainoastaan olemassa oleville asiakkaille. Tilausjärjestelmässä ei aina tarvita edes maksunappeja, vaan lasku lähtee tutuille sopimusasiakkaille suoraan verkkolaskuna tai paperilla. Tärkein hyöty tulee käsityön vähentymisestä ja suuremman tilausvolyymin mahdollistamisesta integroimalla tilausjärjestelmä taustajärjestelmiin kuten ERP-järjestelmiin. Markkinointi tapahtuu jossain muualla, sen tekee esim. päämie


LÄHTÖTILANNE

Pystymme lähtemään liikkeelle monesta eri lähtötilanteesta. Sellainen voi olla täysin uuden verkkokaupan perustaminen, olemassa olevan kaupan jatkokehitys tai kokonaan uuden järjestelmän määrittely. Jos ollaan tekemässä jotain aivan uutta, ennen mitään alustavalintoja kannattaa tehtävästä järjestelmästä tehdä interaktiivinen prototyyppi.

VERKKOKAUPPA/ TILAUSJÄRJESTELMÄ

Tällaisten e-commerce -toteutusten pääasiallinen tarkoitus on vähentää varsinaista manuaalista työtä ja mahdollistaa suuremmat tilausvolyymit. Lue blogistamme minkälainen verkkopalvelu sopii parhaiten oman yrityksesi tarpeisiin.

TEKNOLOGIAT

Etsimme sinulle sopivimman teknologian. Jos kyseessä on kuluttajille tarkoitettu verkkokauppa, jossa myydään kappaletavaraa, suosittelemme WooCommercea verkkokauppasi pohjaksi. Jos taas määrittelyn lopputulos on, että kauppa-alustasta ei ole hyötyä järjestelmän elinkaaren kannalta, suosittelemme jotain toista teknologiaa avoimen lähdekoodin paletista.

SSL SERTIFIKAATTI

SSL-sertifikaatti: Jokaisen verkkokaupan on pyörittävä suojatun https-yhteyden alla. Sertifikaatti kuuluu meillä aina ylläpidon hintaan. Mikä SSL? Nikon blogissa on hyvä kuvaus suojatun yhteyden perusteista.

PÄIVITYKSET

Verkkokauppa-alustoihin kuten WooCommerce tai Magento ja kaupoissa käytettyihin lisäosiin tulee jatkuvasti päivityksiä. Verkkopalvelujen tietoturvapäivitykset ajamme heti ja muut päivitykset teemme hallitusti niin, ettei mitään hajoa.

INTEGRAATIOT

Integraatiot: Haluatko, että julkinen verkkokauppa keskustelee taustajärjestelmien kuten ERP-ohjelmistojen kanssa ja varastosaldot ja asiakkaiden laskutustiedot päivittyvät automaattisesti? Tätä varten rakennamme integraatioita eri järjestelmien välillä.

YLLÄPITO

Ylläpitoa on monenlaista; sisältö- ja sovellusylläpito ja käyttöpalvelu (hosting) ovat kaikki eri asioita. Sisältöylläpidossa on kysymys siitä, että verkkokauppias pitää hyllyt täynnä ja kertoo uutuuksista, vaikka blogissa. Tekninen ylläpito on City Dev Labsin ja konesalikumppaniemme vastuulla. Huolehdimme että kaikki on kunnossa ja kauppaa voi käydä turvallisesti 24/7, 365 päivänä vuodessa.

TUKIPALVELU

City Dev Labsin tukitiimi on tavoitettavissa puhelimitse numerosta 0207 430 780 ja sähköpostilla osoitteesta [email protected] toimistoaikaan kello 9-16:00, muuna aikana verkkopalveluja valvoo kokonainen armada koneita ja ohjelmistoja.

JATKOKEHITYS

Tarjoamme mielellämme myös verkkopalveluiden jatkokehitystä. Annamme mielellämme teille tarjouksen isommasta tai pienemmästä ominaisuudesta sivustollenne.

OTA YHTEYTTÄ!

Olisimmeko sopiva partneri sinulle?

Tähdellä merkityt kentät (*) ovat pakollisia