24.11.2020

Hyvin hoidettu kirjanpito on kasvun perusta, mutta digitaalinen myynnin ja projektinhallinta nostaa yrityksen todelliseen nousukiitoon. Kun käytössä on yritykselle räätälöity toiminnanohjausjärjestelmä, kaikki tieto löytyy yhdestä paikasta.

Tilanteet ja työntekotavat muuttuvat. Mutta kun projektien hallinta on verkossa ja ohjelmistot keskustelevat keskenään, muutos on sujuvaa. Käytettävissä olevien lukuisten etätyökalujen ansiosta kaikki myynnistä varastoon ja laskutukseen pysyvät ajan tasalla. Myyntitiimit sopivat diileistä sähköisesti. Projektien etähallinta säästää resursseja ja tehostaa projekteja. Digitaalinen yhteistyö sujuu. Työntekijät ovat motivoituneita sillä työ ei enää sido tekijäänsä aikaan tai paikkaan.

Oikeat välineet etätyöhön

Kasvava yritys tarvitsee etätyökaluja, jotka ovat helppokäyttöisiä, tehokkaita, skaalautuvia ja kustannustehokkaita samanaikaisesti. Etätyö lisääntyy, samoin etätyökalujen tarve ja käyttö.  Toiminnanohjausjärjestelmä kerää yhteen yrityksen tärkeimmät työkalut eli projektinhallinnan ja kirjanpidon. Se lisää myyntiä, parantaa yhteistyötä ja yksinkertaistaa talouden hallintaa. Kun ohjelmisto on jo valmiiksi räätälöity yrityksen tarpeisiin ja työkalut tarpeiden mukaiset, yritys pystyy reagoimaan myös muuttuviin tilanteisiin.

Projektipäällikkö ja yrityksen omistaja tarvitsevat työkaluja resurssien optimointiin, kapasiteetin suunnitteluun, riskien arviointiin, budjetin seurantaan, yhteistyöhön ja edistymisen hallintaan. Nämä työkalut auttavat yrittäjää suunnittelemaan, toteuttamaan ja seuraamaan projektijohtamisprosessin kaikkia kohtia.

Myyntityökalut ovat puolestaan myyntitiimien käyttämiä ohjelmistoja myyntiprosessien hallitsemiseksi. Myyntityökalut tarjoavat useita toimintoja, kuten asiakassuhteiden hallinta, liidien hallinta, BI-raportointi, myynnin automatisointi ja integraatiot. Yritys voi hyötyä joko yhdestä työkalusta, joka tarjoaa palvelun vain ja ainoastaan liidien keräämiseen, tai voi tarvita keskitettyä ohjelmistoa, jossa on useita toimintoja koko myynnin hallitsemiseksi.

Toiminnanohjaus on tiedolla johtamista

Toiminnanohjausjärjestelmä eli ERP (Enterprise Resource Planning) -järjestelmä on liiketoimintaprosessien hallintaohjelmisto, jonka avulla voidaan hallita yrityksen taloushallintoa, toimitusketjua, toimintoja, raportointia, valmistusta ja henkilöstöhallinnon toimintoja ja integroida ne. Useimmilla yrityksillä on käytössä jonkinlainen järjestelmä taloushallintoa ja toimintoja varten. Suurin osa ohjelmistoista auttaa kuitenkin vain päivittäisissä liiketoimintaprosesseissa eikä mahdollista liiketoiminnan kasvattamista tulevaisuudessa.

Yrityksen tarpeet muuttuvat liiketoiminnan kasvaessa, joten järjestelmienkin tulisi muuttua ja kasvaa. Joskus on hankala valita se toiminnanohjausjärjestelmä, joka pysyy liiketoiminnan vaatimusten tasalla. Odoo on laajennettavissa ja räätälöitävissä yrityksesi tarpeiden mukaiseksi. Kaikki yrityksesi tarvitsemat sovellukset ovat samassa järjestelmässä. Yksinkertaisesti toiminnanohjaus säästää aikaa ja rahaa.

Tutustu tekemiimme töihin.
Ota yhteyttä!

Tags: , , , , ,