Carlo Casagrande & Co Oy

Tilausjärjestelmät mahdollistavat isomman volyymin


Carlo Casagrande & Co Oy

Tilausjärjestelmät mahdollistavat isomman volyymin


Carlo Casagrande on kotimainen maahantuontiin ja tukkukauppaan erikoistunut perheyritys. Jo kolmannessa polvessa toimiva yhtiö on perustettu vuonna 1959. Tuotevalikoimaan kuuluvat huonekalu- ja kalusteteollisuuden komponentit ja tarvikkeet, joista tehdään vaikkapa kokonaisia keittiöitä. City Dev Labsin tekemä verkkokauppa ja tilausjärjestelmä vähentää käsityötä ja mahdollistaa suuremman tilausvolyymin.

Julkisilla verkkosivuilla on valittavissa suuri määrä erilaisia tuotteita, huonekalukomponentteja kuten työtasoja ja laatikostoratkaisuja tai kodinkoneita. Teknisesti kyseessä on OSCommerce -verkkokauppa, joka on integroitu Emcen toimittamaan ja taustalla rouskuttavaan Microsoft Dynamics NAV ERP-toiminnanohjausjärjestelmään. Tuotehallinta jakautuu älykkäästi näiden järjestelmien kesken. Verkkokauppa ja muut tilausjärjestelmät on tarkoitettu ennen kaikkea jälleenmyyjille ja muille yhteistyöyrityksille, kuluttajat eivät sen kautta tilaa.


Oven tilaaminen ei ole aivan yksinkertainen asia


Sivustolla on erityyppisten tuotteiden tilaamiseen tarkoitettuja tuotekonfiguraattoreita, joista uusin on merkkiovien tilaustyökalu. Tämän HTML5-pohjaisen myyntityökalun avulla Carlo Casagranden jälleenmyyjät voivat helposti koota lukuisista vaihtoehdoista haluamansa yhdistelmän. Ovi ei ole aivan yksinkertainen asia, vaan ovitilauksessa on huomioitava koon ja värin lisäksi asioita kuten kuosin syysuunta, kätisyys, lasiaukon paikka, lasin väri ja kuosi ennen kuin tilaus voidaan lähettää tehtaalle.

“Olemme jo pitkään investoineet sähköisiin järjestelmiin, mikä on osoittautunut hyväksi investoinniksi, käsipelillä emme pystyisi millään hoitamaan näin isoa määrää tilauksia ja hallitsemaan kymmeniä tuhansia eri tuotteita kuten nyt pystymme”, sanoo Carlo Casagranden tuotekehityksestä vastaava Mart Kalda.

Sivustolla on erityyppisten tuotteiden tilaamiseen tarkoitettuja tuotekonfiguraattoreita, joista uusin on merkkiovien tilaustyökalu.

Carlo keittio matala

SAMANKALTAISIA TYÖNÄYTTEITÄ