Voit olla urasi alkuvaiheilla tai tuhansien committien konkari

Etsimme mahtavan joukkomme täydennykseksi koodaavaa huipputyyppiä, joka ei pelkää uusia haasteita ja itsensä haastamista. Etsimme potentiaalia ja intohimoa rakentaa timanttisia ratkaisuja verkkoon ja mobiiliin. Teemme asiakkaidemme projekteja pääosin etänä tai omalla toimistolla joko Helsingin Vallilassa, jossa istumme yhteisissä tiloissa muiden City-konsernin yritysten kanssa, tai Keravan Klondykessä. Viimeaikoina olemme työskennelleet enimmäkseen etänä, mutta kuitenkin aina saa tulla toimistolle ja aina sieltä lounas seuraa löytyy. Voit lukea tekemistämme projekteista referenssit sivulla.

Toivomme että Sinulla on vähintään yksi vuosi työkokemusta jonkin seuraavan teknologian parissa: Node.js, Javascript, Typescript, React, Vue, Angular, PHP, Symfony sekä vähintäänkin perustason ymmärrys tietokannoista.

Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan, mahtavan tiimin ja joustavat työajat kaikkien tavanomaisten työsuhde-etujen lisäksi (lounassetelit, puhelin, netti, työterveys).

Lähetä allaolevan lomakkeen kautta tai osoitteeseen [email protected], yhteystietosi, ansioluettelosi tai linkki LinkedIn-profiiliisi ja mielellään linkin myös Github-profiiliisi, jos siellä on jotain mielenkiintoista.

Lisätietoa ko. tehtävästä antaa Niko Jokinen, [email protected].

Voit myös laittaa avoimen hakemuksen, ja olemme sinuun yhteydessä mikäli olemme match!

Avoin hakemus

Kiinnostuitko? Jätä tietosi oheisella lomakkeella tai laita sähköpostia osoitteeseen [email protected].

Tehdään verkosta parempaa yhdessä!

Tähdellä merkityt kentät (*) ovat pakollisia
    Kun lähetät tämän lomakkeen, voimme olla sinuun yhteydessä työnhakuun liittyvissä asioissa. Käsittelemme antamiasi henkilötietoja rekrytointiprosessin puitteissa. Lomakkeen lähettämällä hyväksyt tietosuojaselosteemme.