18.09.2017

Ohjelmistotalo W3 Group Finland on vaihtanut maanantaina 4.9.2017 brändinimensä ja toimii nyt nimellä City Dev Labs. Nimenvaihdon myötä yritys nivoutuu yhä tiukemmin osaksi omistajansa, sarjayrittäjä Ilkka Lavaksen City Digital –konsernia, joka on palkittu Suomen toiseksi nopeimmin kasvaneena konsernina kansainvälisessä Deloitte Fast 50 -kasvuyrityskilpailussa.

City Dev Labsin brändimuutos on osa globaalia konvergenssia, missä mediataloista tulee digitaalisia palvelutaloja ja palvelujen kehittäjistä tulee asiakaskokemuksen muotoilijoita. City Dev Labs on City Digitalin palveluiden, uudistetun Eat.fi -palvelun ja kansaivälistyvän ravintola-alaa digitalisoivan Eat And The City:n kehittäjä.

Uuden nimen haluttiin selkeämmin kertovan yrityksen ydinosaamisesta nuorekkaana ohjelmistokehitykseen ja Web-suunnitteluun keskittyvänä teknologiatalona. Ohjelmistotalo sai myös uuden visuaalisen ilmeen, jota nuorekkuus, helposti lähestyttävyys sekä legendaarinen kaupunkilehti City ovat inspiroineet. Moderni ja raikas yritysilme sekä verkkosivut on suunniteltu ja toteutettu yrityksen sisällä oman designtiimin voimin.

City Dev Labsin palveluihin kuuluvat palvelumuotoilu, mobiilisovellukset, verkkokaupat, ohjelmistokehitys ja integraatiot, toiminnanohjausjärjestelmät, verkkosivut ja markkinointikonsultointi sekä WordPress -ylläpito.

”Liiketoimintamme jatkuu aivan normaalisti ja asiakassuhteet säilyvät entisellään mutta ydinosaamisemme syventyy konsernin markkinointi-, mainonta-, media- ja ohjelmointiosaamisen yhdistyessä.” sanoo City Dev Labsin liiketoimintajohtaja Heikki Pelkkikangas.

Uudistetun brändin jalkauttamista voi seurata yhtiön kotisivuilla ja sosiaalisessa mediassa. Yrityksen tavoitteena on jatkaa kannattavaa kasvuaan Suomessa, mutta samalla vahvistaa läsnäoloaan myös kansainvälisillä markkinoilla.

Lisätietoja:

Liiketoimintajohtaja Heikki Pelkkikangas
p. 040 500 2772 [email protected]

City Dev Labs
citydevlabs.fi
Facebook
Twitter
Instagram

City Digitaliin kuuluvat City-lehden, City Dev Labsin, Eat.fi:n ja  Eat And The Cityn lisäksi mm. pöytävarauspalvelu TableOnline, mainosverkosto Improve Media, Deitti.net sekä Vivas.fi