18.09.2017

Parempaa parisuhdetta sovelluskaupasta?

Kuinka vaalia parisuhdetta ja saada seksuaalienergia virtaamaan vapaasti? Tietokirjailija Paula Salomaan kehittämä mielen treeni auttaa ihmisiä parantamaan eri elämänalueita järjestelmällisen harjoittelun avulla. Työhyvinvointi, vanhemmuus, parisuhde ja aikuistuminen ovat ensimmäiset neljä aihealuetta, joihin Paula on tehnyt videoharjoituksia. Kaikki videot on koottu yhteen mobiilisovellukseen, joka löytyy muun muassa Google Play Storesta. Videot puhuu suomeksi ja englanniksi YouTube-tähti Sara Forsberg.
Sovelluksessa on neljä kategoriaa, joista jokaisessa animaationa toteutetut introvideot, treeniohjeet, treenipäiväkirja, tulosten seuranta ja edistymistä kuvaava graafi. Harjoitusten tieteellinen pohja on aivotutkimuksessa ja kognitiivisessa psykologiassa, jotka yhdistettynä mindfulnessin metodeihin tuottavat oikeasti tuloksia. Daily Mind Trainer -sovelluksen ahkeralla käyttäjällä ahdistus ja stressi vähenee ja puolestaan keskittymiskyky ja luovuus paranee. Myös mahdolliset parisuhteen solmut alkavat avautua ja sitä myötä onnellisuus lisääntyy, myös makuuhuoneessa.

“Olen kouluttanut jo 20 vuotta ja tiedän että nämä tunne- ja tietoisuusharjoitukset oikeasti toimivat, ne tuottavat ihmisille parempaa ja onnellisempaa elämää. Videoiden ja älypuhelinsovelluksen kautta löytyi lopulta tehokas kanava monistaa ja skaalata koulutuksia.“, kertoo Palomaa. “W3 (nyt City Dev Labs) suositteli teknologiaa, jonka avulla yksi ja sama sovellus voidaan laittaa myyntiin molempiin isoihin sovelluskauppoihin”.
Mobiilisovellus: Daily Mind Trainer
Asiakas: PaolaS Oy
Teknologia: Ionic2
Linkit Paulan sivuille ja kauppaan