31.08.2017

W3 is no more. Tai onpas. Mutta se ei ole enää entisensä. W3n porukka hyvästeli kuun vaihteessa vanhan toimistonsa Kuortaneenkatu 5:ssä ja siirtyi korttelin verran eteenpäin Kuortaneenkatu 1:een. Tilojen lisäksi vaihtui myös nimi. W3 Group Finland tunnetaan 4.9.2017 alkaen nimellä CityDevLabsmutta miksi ihmeessä ?!

Nimenvaihdoksen myötä CtyDevLabs nitoutuu yhä tiukemmin osaksi saman omistajan, Ilkka O. Lavaksen City Digital –konsernia, joka on kovassa kasvussa. City Digital on palkittu Suomen toiseksi nopeimmin kasvaneena konsernina kansainvälisessä Deloitte Fast 50 -kasvuyrityskilpailussa. Lisäksi konserni on noteerattu Euroopassa 37: nneksi nopeimmin kasvaneena yrityksenä.

Uuden nimen haluttiin selkeämmin kertovan yrityksen ydinosaamisesta, nuorekkaana ohjelmistokehitykseen ja Web-suunnitteluun keskittyvänä teknologiatalona. Uusi City Dev Labs saa myös uuden visuaalisen ilmeen, jota nuorekkuus ja helposti lähestyttävyys ovat inspiroineet. Uusi yritysilme on suunniteltu yrityksen sisällä oman designtiimin voimin.

”Uudistettu City Dev Labs – nimi kuvaa meitä paremmin, koska sitä me teemme, urbaania koodaamista. Nimen ja ilmeen muutoksella haluamme vahvemmin viitata vahvaan osaamiseemme ja ammattitaitoon. Teemme työtä asiakkaan etu aina edellä”, sanoo City Dev Labsin liiketoimintajohtaja Heikki Pelkkikangas.

W3 Group Finland :in nimi- ja brändimuutos tulivat ajankohtaiseksi, kun hype City Digitalin maailmallakin tunnetun liiketoiminnan osan, ravintola-alan digitalisoivan EatAndTheCityn, ympärillä alkoi kasvaa ja palvelun paremmin tunnettu kotimainen versio Eat.fi uudistui. Samanaikaisesti vahvistui myös konsernin päätös muuttaa isompiin toimistotiloihin Vallilassa, osoitteeseen Elimäenkatu 26.

Brändi-ilmeen uudistus toteutetaan vaiheittain kesän 2017 aikana ja se julkistetaan muuton yhteydessä 4.9.2017. Uudistetun brändin jalkauttamista voi seurata yhtiön kotisivuilla https://citydevlabs.fi/ ja sosiaalisessa mediassa. Yrityksen tavoitteena on jatkaa kannattavaa kasvuaan Suomessa, mutta samalla vahvistaa läsnäoloaan myös kansainvälisillä markkinoilla.

W3 Group Finlandin liikevaihto vuonna 2016 oli 1 575, 000 euroa ja työllistää kolmisenkymmentä työntekijää Helsingissä, Keravalla ja Porissa.

Lisätietoja:
City Dev Labs,
Liiketoimintajohtaja Heikki Pelkkikangas p. 040 500 2772 [email protected]

Tags: , ,