20.06.2013

S.Y.B. Finland Oy ja W3 Group Finland Oy ovat tehneet liiketoimintakaupan, jolla on sovittu ISMO – ajoneuvojärjestelmäliiketoiminnan siirtämisestä W3 Groupille.
Kaupan osana myös S.Y.B. Finland Oy:n aiemmin tarjoamat tukipalvelut siirtyvät W3 Groupin tarjottaviksi 26.6.2013 alkaen. W3 Group on kokenut ohjelmistotalo, jolla on yli 15 vuoden kokemus ohjelmistojen tekemisestä, ylläpidosta ja tietoliikenteestä. Logistiikan- paikkatietoa käyttäviä – järjestelmiä W3 Group on toimittanut mm. taksiyhtiöille kuten Helsingin Taksi-Datalle ja Oulun Aluetaksille. Räätälöity web-ohjelmistokehitys on W3 Groupin ydinliiketoimintaa, lisäksi yrityksen palveluihin kuuluvat mm. toiminnanohjausjärjestelmät, verkkokaupat, ekstranetit ja verkkosivut. W3:n asiakkaita ovat mm. YLE, Vuokraturva, Suomen Meripelastusseura ja Fonecta.
ISMOn ja VILMOn teknisen ylläpidon ja käyttäjätuen hoitaa W3 Groupin sisaryhtiö Vetokonsultit Oy Keravalla.
W3 Group jatkaa ISMO-sovellusten kehittämistä ja etsii aktiivisesti uusia ratkaisuja ohjelmiston parantamiseksi ja käytettävyyden laajentamiseksi. ISMO-ohjelmiston tuki laajenee ja osaavia käsiä, vaikkapa tarvittaviin muutoksiin, on enemmän.
Uudet yhteystiedot palveluille
Tuki palvelee kuten aiemminkin arkisin klo 8-16 välisenä aikana.
Tuen uusi numero on 09 – 27 47 400 ja [email protected]
Ylläpitopalveluiden siirto
Tuki ja ylläpito jatkuu voimassa olevana kuten se on S.Y.B. Finland Oy:n kanssa sovittu.
Yhteistyöterveisin
Lisätiedot liiketoimintakaupasta
W3 Group: Hallituksen puheenjohtaja Ilkka Lavas, [email protected], 0207 430 780
S.Y.B. Finland Oy: Toimitusjohtaja Pia From, [email protected]