16.12.2014

Oli todella jännittävää seurata, kuka vie voiton #kukatarvii -kilpailussamme, jossa kuka tahansa sai ehdottaa ja äänestää ketä tahansa saamaan uudet nettisivut. Äänestysaika loppui perjantaina ja ylivoimainen voittaja on Tanskassa asuvan Heidi Miettisen käynnistämä Jouluapua-yhteisö, jonka kautta avuntarvitsijat ja auttajat kohtaavat. Onneksi olkoon! Jouluapua pyörii tällä hetkellä ennenkaikkea Facebookin ja Karttapalvelut-sovelluksen kautta, mutta viestinnällinen kotipesä puuttuu. Jouluapua sai yli kolmanneksen kaikista annetuista äänistä, STT:n tiedote kertoo tarkemmat luvut.
Heidi kertoi meille viestissään että sekä jouluavun kysyntä että tarjonta ovat suorastaan räjähtäneet tänä jouluna, eivätkä he ole kovasta yrityksestä huolimatta ehtineet vastata kaikille. Hän on selväsitikin laittanut liikkeelle jotain syvästi tähän aikaan sopivaa, konkreettista apua tavallisilta ihmisiltä tavallisille ihmisille. Kun pääsemme konseptoimaan uusia sivuja, täytyy jututtaa Heidiä enemmän yhteisön toiminnasta. Juuri nyt, pari päivää ennen joulua, heillä on varmasti ihan liikaa vilinää ja vilskettä.
Hopeaa meni Etelä-Pohjalaiselle osakunnalle ja pronssia Pohjois-Pohjalaiselle osakunnalle. Heille erityiskiitos kampanjamme jakamisessa somessa!
Jouluterveisin
Anu Halme