20.08.2021

Ohjelmistokehitykseen keskittyvälle City Dev Labs:lle on nimetty uusi toimitusjohtaja 20.8.2021 alkaen. Hallituksen puheenjohtajana jatkava Ilkka Lavas on iloinen, että johtaja löytyi talon sisältä.

City Dev Labs:ssa pitkään työskennellyt Niko Jokinen ottaa kiitollisena vastaan uuden roolin City Dev Labs:n toimitusjohtajana. Jokisella on yli kahdeksan vuoden historia yrityksen eri tehtävissä. Hän näkee mahdollisuuksia ohjelmistotalon ainutlaatuisessa osaamisessa kehittää asiakkaiden liiketoimintaa tietojärjestelmien avulla.

– Ensinnäkin olen kiitollinen annetusta luottamuksesta ja odotan mielenkiinnolla tulevan työtehtävän haasteita. Ohjelmistokehityksessä kilpailu on kovaa ja tavoitteet tulee pitää realistisina. Tässä markkinatilanteessa pidämme asiakkaat ja henkilöstö tyytyväisinä, sekä luotamme omaan kovaan osaamiseen jota henkilöstöltä löytyy. Asiakkaidemme menestys on meille merkki toimivasta yhteistyöstä ja oikein toteutetuista projekteista, Jokinen kommentoi.

– Halu toteuttaa merkittäviä tietojärjestelmähankkeita on tuonut meidän 25 vuotisen historian aikana suuren määrän pitkäaikaisia projekteja asiakkaidemme kasvaessa. Tavoitteemme on jatkossakin olla mukana tuomassa niin uusille kuin nykyisille asiakkaillemme liiketoimintalähtöistä ohjelmistokehitystä, konsultointia sekä sovelluksia. Digitalisaation avulla asiakkaidemme arkeen on saatu toimintaa helpottavia, kehittäviä sekä nopeuttavia ratkaisuja. Varsinkin näin poikkeusaikaan digitaalisten työkalujen kehittäminen vastaamaan asiakkaiden nopeasti muuttuvia tarpeita on noussut täysin uuteen arvoon.

– Mitä tulevaisuus tuo tullessaan ei kukaan tiedä. Olemme nyt tilanteessa, jossa osaamisemme kasvaa kokonaisuutena, aina räätälöidyistä järjestelmistä kaupallisiin sovelluksiin. Seuraava tavoitteemme on löytää ne toimivat komponentit, joita voimme luottavaisesti tarjota asiakkaillemme myös tulevaisuudessa. Tarkemmat tulevaisuuden tavoitteet teemme suunnitelmallisesti yhdessä henkilöstön kanssa, parhaan saatavilla olevan tiedon pohjalta.

Talouden toipuessa ja digitaalisten palveluiden muuttuessa oletusarvoksi on helpottavaa löytää rinnalle luotettava ja kokenut kumppani. Kutsuimme osaamistamme sitten timanttiseksi, itseämme IT-rakennusmestareiksi tai kokonaisuuttamme urbaaniksi koodaukseksi, on tavoitteenamme aina ollut olla asiakkaillemme se oikea kumppani.

 

Lisätietoja

Ilkka Lavas
Hallituksen puheenjohtaja
City Dev Labs
[email protected]
0400 997 969

Niko Jokinen
Uusi toimitusjohtaja 20.8.2021 alkaen
City Dev Labs
[email protected]
044 587 7711