City Dev Labs on kehittänyt asiakkaidensa digitaalisia palveluita ja tehnyt erinomaisia toiminnanohjausjärjestelmiä jo yli 25 vuoden ajan. Luotettavuus näkyy yrityksen asiakaskohtaamisissa, sillä useat yhteistyöt ovat kestäneet yli kymmenen vuotta. Auttaminen ja kanssaeläminen kuuluvatkin vahvasti yrityksen dna:han ja siksi Odoo-ratkaisun hankkiminen City Dev Labs kumppanina on varma ja viisas valinta. 

City Dev Labs on toiminut samalla varmalla kumppanuusmallilla kaikissa asiakastöissään. Niin myös Odoo-pohjaisen ratkaisun tullessa kyseeseen. Ensin kartoitetaan asiakkaan tarvekirjo, jonka jälkeen suunnitellaan asiakkaan haluama kokonaisuus. Vaikka Odoon voi hankkia myös muiden yhteistyökumppaneiden kautta, tarjoaa City Dev Labs muista erottuvan omintakeisen palvelukokonaisuuden. 

Vahvuutemme Odoo-kumppaneiden keskuudessa on se, että pystymme toteuttamaan Odoon päälle rakennetun räätälöidyn toiminnanohjausratkaisun. Pitkä kokemustaustamme IT-talona ja teknologisten ratkaisujen tekijänä näkyy vahvasti kaikissa asiakastöissämme, City Dev Labsin liiketoiminnanjohtaja Heikki Pelkkikangas kertoo. 

Maailmalla nopeasti kasvava, avoimen lähdekoodin toiminnanohjausjärjestelmä Odoo tuo kaikki yrityksen asiointi- ja toiminnanohjaustarpeet samaan paikkaan. Avoin lähdekoodi mahdollistaa järjestelmän helpon räätälöitävyyden.

Yritys voi hoitaa laskutuksen, projektinhallinnan, verkkosivut, verkkokaupan, varastonhallinnan, markkinoinnin ja monet muut asiat Odoon avulla. Odoosta voi valita juuri ne omalle yritykselle tarpeelliset toiminnot ja kasvattaa palvelukirjoa ajan kuluessa.

Odoon käyttöönotto on kuitenkin ammattilaista vaativa prosessi, joten kumppani on hyvä valita tarkasti. On tärkeää, että kumppanilla on teknologinen osaaminen muokata alustasta yritykselle digitaalinen koti, joka vastaa ihan kaikkiin tarpeisiin. 

City Dev Labsissa me lähdemme aina liikkeelle asiakkaan palvelemisesta. Haluamme olla kumppani kaikissa tilanteissa ja asiakkaan pitää voida luottaa meihin. Se on meille ensiarvoisen tärkeää, Pelkkikangas sanoo.

 

Odoosta oiva järjestelmä yrityksellesi

Miksi kannattaisi valita juuri Odoo? 

Tunnemme alan hyvin ja pystymme avoimin mielin suosittelemaan Odoota. Avoimen lähdekoodin järjestelmä on meidän näkökulmastamme avain myös suurempiin mahdollisuuksiin. Meidän on luontevaa räätälöidä Odoon päälle asiakkaan haluama palvelukokonaisuus, Pelkkikangas jatkaa.

Mitä asiakkaan pitää tietää ennen Odoon ja City Dev Labsin valintaa? 

Meidän asiakkaamme ei tarvitse valmistautua mitenkään erityisemmin. Siksihän me olemme kumppanina, että osaamme kartoittaa asiakkaan tarpeen ja hänen kanssaan yhdessä valita toimivan kokonaisuuden, Pelkkikangas neuvoo.

 

Yhteiset askeleet Odoon pariin City Dev Labsin kanssa


1. Aloituskeskustelu ja demo
Katsotaan yhdessä miten Odoo tulee yritystä parhaiten palvelemaan ja laaditaan keskustelun perusteella demo, jossa on ratkaistu jokin yrityksen kipukohdista. Demoa voi testata kustannuksitta 14 päivän ajan. 

2. Tarpeiden ja prosessien kartoitus
Kartoitetaan asiakkaan tarpeet ja prosessit, jonka jälkeen esitellään konkreettinen suunnitelma ja kustannuslaskelma Odoon käyttöönottamiseksi.

3. Yhteistyön aloitus
Luodaan asiakaskohtainen Odoo-ympäristö, johon rakennetaan tuotantovalmis paketti testauksen kautta hiottuna.

4. Tietojen tuonti
Tuodaan Odoohon kaikki asiakkaan tarvitsemat tiedot nykyisistä järjestelmistä.

5. Ohjeet ja koulutus
Laadimme ohjeistuksen ja pidämme kattavan koulutuksen Odoon käyttöön.

6. Ylläpito
City Dev Labs kulkee rinnalla tukien ja räätälöiden. 

 

Sinun yrityksesi vuoro?

City Dev Labs on kumppani, joka tukee yrityksesi kasvua ja kehitystä. 

Odoo on mitä parhain mahdollinen järjestelmä ja me koodaavana osapuolena hyvä kumppani. Rakennetaan yhdessä yrityksesi toimintaa tukeva alusta, joka palvelee ja tehostaa toimintaa, Pelkkikangas täsmentää. 

City Dev Labs on rinnalla kaiken aikaa, joten yritys voi keskittyä omaan toimintaansa ja luottaa siihen, että homma hoituu. Kysy lisää City Dev Labsin Odoo-palveluista ja siirrä yrityksesi uudelle tasolle. 

OTA YHTEYTTÄ!

Olisimmeko sopiva partneri sinulle?

Tähdellä merkityt kentät (*) ovat pakollisia