Yrityksen laskutus yhdessä paikassa, verkkosivut toisessa ja projektinhallinta kolmannessa. Ja jos verkkokauppa halutaan perustaa, on neljännen alustan vuoro. Kuulostaako tutulta? Odoo on vastaus kustannustehokkaaseen toiminnanohjausjärjestelmään, jonka avulla hoidat kaikki yrityksesi asiat yhdestä ja samasta paikasta. 

Ensimmäisenä saattaa nousta esiin huoli uuden järjestelmän haltuunotosta ja turvallisuudesta. Miten voi olla varma, että Odoo on luotettava ja oikeasti ratkaisee ongelmia eikä vain tuo uusia?

On ensiarvoisen tärkeää hankkia uusi toiminnanohjausjärjestelmä luotettavalta kumppanilta. City Dev Labs on yli 25-vuotias IT-talo ja meidän kauttamme hankittu ja ylläpidetty Odoo on varmasti turvallisissa ja ammattitaitoisissa käsissä, City Dev Labsin liiketoimintajohtaja Heikki Pelkkikangas sanoo.

Odoo on avoimen lähdekoodin toiminnanohjausjärjestelmä, joten se on myös räätälöitävissä.

Vahvuutemme Odoo-kumppaneiden parissa on se, että pystymme toteuttamaan Odoon päälle rakennetun räätälöidyn toiminnanohjausratkaisun. Vaikka räätälöinnille ei olisikaan tarvetta, on kumppanin silti hyvä osata katsoa järjestelmän sisään, Pelkkikangas kertoo.

 

Odoosta apu kaikkiin tarpeisiin

Odoon avulla voi hoitaa yrityksen asiat yhdestä ja samasta paikasta. Valittavia moduleita on yli 40, joten yritys saa varmasti haluamansa kokonaisuuden. Moduuleista mainittakoon muun muassa: 

  • CRM
  • Myynti
  • Laskutus
  • Projektinhallinta
  • Varastonhallinta
  • Tuotannonohjaus
  • Ostot
  • Verkkosivut
  • Verkkokauppa
  • Sähköpostimarkkinointi

Odoon vakiomodulien lisäksi tarjolla on tuhansia kolmansien osapuolien tekemiä moduleja. Näitä ovat esimerkiksi valmiit integraatiomodulit Procountor ja Netvisor -ohjelmistoihin, Unifauniin ja eri verkkokauppa-alustoihin kuten Shopify, Woocommerce ja Amazon.

Odoo tarjoaa maailmanlaajuisesti käytetyn toiminnanohjausjärjestelmän mahdollisuudet, pk-yrityksen hinnoilla. Kustannustehokkuus ja räätälöitävyys ovatkin Odoon etulyöntitekijöitä. 

Odooseen voi tutustua kätevästi ilmaisen demon avulla 14 päivän ajan. Jos yhteistyö tuntuu passelilta, rakennetaan yritykselle oma Odoo-ympäristö. City Dev Labs on rinnalla sekä tekijänä, mutta myös ylläpitäjänä. 

On tärkeää, että yritys voi keskittyä omaan tekemiseensä ja saada erinomaisesti toimivan järjestelmän, joka säästää niin aikaa kuin rahaakin. Me pidämme huolen siitä, että järjestelmä palvelee parhaalla mahdollisella tavalla, Pelkkikangas summaa.

Ota yhteyttä City Dev Labsiin ja kysy lisää!

OTA YHTEYTTÄ!

Olisimmeko sopiva partneri sinulle?

Tähdellä merkityt kentät (*) ovat pakollisia