11.10.2011

Lars Holmström (KTM) on nimitetty W3 Group Finland Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi. Hän on toiminut aiemmin mm. Tietotalon ja Vineyard Internationalin toimitusjohtajana. Ilkka Lavas siirtyi W3:n toimitusjohtajan tehtävistä hallituksen puheenjohtajaksi tarkoituksena keskittyä aktiivisesti liiketoimintojen kehittämiseen koko konsernissa.
Tunnetuimpia W3:n palveluita ovat Helsingin Taksi-Data Oy:lle toimitettu tekstiviestillä toimiva taksintilausjärjestelmä ja ilmaispalveluna toimiva ilmainensanakirja.fi, mikä on kielissä mitattuna laajin suomalainen ilmaispalvelu. W3:n asiakkaisiin kuuluvat mm. Fonecta, Yritystele, 16100, radio- ja tv-arkisto, Puolustusvoimat, Rotaryt, Suomen Meripelastusseura ja Mainostajien liitto.

W3:n palvelut liiketoiminnan tukena

W3 on keskittynyt asiakkaan liiketoiminnan tukemiseen turvallisilla, skaalautuvilla ja kustannustehokkailla it-ratkaisuilla. Palveluihin kuuluvat mm. erityyppiset tietokannat ja niiden integroinnit, intra- ja ekstranetit sekä vaativammat hakutoimintojärjestelmät ja verkkokaupat. Useimmiten tarkoituksena on tehostaa ja selkeyttää yritysten toimintaprosesseja tai mahdollistaa sähköinen liiketoiminta mahdollisimman käyttäjäystävällisellä tavalla.

Kasvua ja skaalautuvuutta

W3 Group Finland Oy on kasvanut vuoden sisällä noin 30 henkilön IT-ammattilaisen ohjelmistokehitystaloksi. Tilantarpeen vuoksi yritys muutti isompiin tiloihin syyskuun lopulla. Muutto tapahtui Keravan Saviolla Klondyke -talon sisällä. Klondyke-talo on tiiliverhoiltu entinen teollisuusrakennus, jonka historia alkaa jo vuodesta 1869. Klondykessä toimii noin 60 yritystä mukaan lukien Keravan taidemuseo. Holmström toteaakin, että Klondyke on tiloiltaan yhtä skaalautuva kuin W3:n palvelut yrityksille. Lisäksi W3:lla on toimipiste Helsingin Vallilassa.

Lisätiedot:
Toimitusjohtaja Lars Holmström
p. 0400 467 552, lars.holmstrom(at)w3.fi