20.04.2016

Omakotisäätiö tuottaa Helsingissä yhteiskunnallisesti vastuullisia asumispalveluita ikääntyvälle väestölle. Omatoimisille vanhuksille vuokrataan yksiöitä ja enemmän palveluita tarvitseville on erilaisia palvelumuotoja, myös ympärivuorokautista hoivaa. Omakotisäätiön tavoitteena on hyvän arjen tuottaminen ikääntyville ja muille henkilöille, jotka eivät selviydy arjesta omin avuin. Omakotisäätiö on saanut Suomalaisen Työn Liiton myöntämän Yhteiskunnallinen yritys -merkin.
W3 teki säätiölle responsiiviset WordPress-sivut. Sivuston kohderyhmänä ovat vanhusten perheenjäsenet, jotka etsivät asumisvaihtoehtoja silloin, kun äiti tai isä ei kotona enää täysin pärjää. Sivustouudistuksen viestinnällisenä tavoitteena oli tuoda eri palveluvaihtoehdot selkeästi esille niin, että sekä ihmiset että hakukoneet voivat ne löytää. Sivusto kertoo myös eri asumisyksiköinen kuulumisia, välittää vanhuksille ystäviä ja auttaa säätiön rekrytoinnissa.
Sivuston ylläpitoon kuuluu tärkeänä osana jatkuvat tietoturvapäivitykset perus- ja lisäosille. Saitin saatavuutta eli uptimea valvotaan koneellisesti koko ajan Uptime Monitor -palvelun avulla. Käyttöpalvelun toimitta kumppanimme Planeetta Internet.
 

Tags: