16.11.2014

Siskot ja Simot on luovan välittämisen yhteisö, joka järjestää teemoiltaan vaihtelevia kohtaamisen pop up-tyylisiä tapahtumia, ”Välittämisen keikkoja”, joihin osallistumisen kynnys on matala. W3 Group lahjoitti yhteisölle suunnittelemansa ja toteuttamansa sivuston, joka toimii tärkeänä viestintä- ja vapaaehtoisten rekrytointikanavana. Raikas uusi sivusto on responsiivinen ja WordPressin helppo ylläpitopuoli mahdollistaa nopean sisällöntuotannon kaikille Siskoille ja Simoille.
Eero Väisänen, yhteisön perustaja ja koordinaattori: ”W3 Group suunnitteli meille näyttävän, toimivan ja tarpeisiimme hyvin vastaavan nettisivustopohjan. Yhteistyö oli joustavaa, ja lyhyessä ajassa saatiin aikaan erittäin hyvä tulos. Suuri kiitos hyvästä asiantuntemuksesta ja yhteiskunnallisen vastuun osoituksesta”.
Siskot ja Simot -yhteisö mobilisoi kansalaisia välittämään lähimmäisistään ja tuottamaan hyvää mieltä muille ja itselle. Jokainen ihminen voi toimia yhteisökummina, siskona ja simona, ja olla avuksi ja iloksi lähimmäisille. Yhteisö organisoi suoraa, matalan kynnyksen vapaaehtoistoimintaa eikä yhteisön jäsenen tarvitse liittyä mihinkään järjestöön.