FINAGO

Sähköisen taloushallinnon ohjelmistot yrityksille ja tilitoimistoille


FINAGO

Sähköisen taloushallinnon ohjelmistot yrityksille ja tilitoimistoille


Finago on osa suomalaista, seitsemässä maassa toimivaa Accountor-konsernia


Accountor-konserniin kuuluvat Tikon ja Procountor toimivat molemmat nyt yhden ja saman nimen, Finagon, alla. Finagon tavoitteina on sekä sähköistää taloushallinnon ala että kasvaa kansainvälisesti. Finago on osa suomalaista, seitsemässä maassa toimivaa Accountor-konsernia. Finagon tuoteperheen tuotekehitys tehdään Suomessa, mutta sillä on hyvä jalansija Suomen lisäksi muissa Pohjoismaissa, joissa toiminta kasvaa vauhdilla. Finagon ohjelmistoja Procountoria ja Tikonia käyttää tällä hetkellä 1200 tilitoimistoa, ja niillä hoidetaan 100 000 pk-yrityksen kirjanpitoa Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Finagon liikevaihto oli vuonna 2016 26 M€.


Uusi websivu julki


Procountorin nettisivujen ylläpidosta jo aiemmin vastanneella City Dev Labsillä oli ilo olla mukana uuden brändin lanseerauksessa websivujen suunnittelun ja toteutuksen osalta. Uusi sivusto on tehty WordPress-alustan päälle.

Finagon sivusto julkaistiin 1. lokakuuta 2017.

SAMANKALTAISIA TYÖNÄYTTEITÄ

This error message is only visible to WordPress admins

Warning: The account for citydevlabs needs to be reconnected.
Due to Instagram platform changes on March 2, 2020, this Instagram account needs to be reconnected to allow the feed to continue updating. Reconnect on plugin Settings page