SUOMEN MERIPELASTUSSEURA

Hälytysjärjestelmä pelastaa ihmishenkiä


SUOMEN MERIPELASTUSSEURA

Hälytysjärjestelmä pelastaa ihmishenkiä


Meripelastustuksen hälytysjärjestelmä pelastaa ihmishenkiä


Suomen Meripelastusseura on valtakunnallinen vapaaehtoisten meri- ja järvipelastusyhdistysten keskusjärjestö, jossa on yli 20 000 jäsentä ja 130 pelastusalusta. Pelastusseuran työn kannalta erittäin kriittistä on saada tieto hälytyksestä nopeasti päivystäjien kännykkään. City Dev Labsin tekemä hälytysjärjestelmän robotti soittaa päivystysrinkiä läpi kunnes ihminen kuittaa keikan vastaanotetuksi ja antaa arvioidun saapumisaikansa kohteeseen.

Vesillä ihminen tarvitsee kaverikseen aluksen eli luotettavan laivan tai veneen, jonka avulla pelastustehtävä hoidetaan. Aluksen puolestaan on oltava joka hetki täysin toimintavarma, katsastettu, huollettu ja tankattu, jotta keikka onnistuu. Pelastusalukseen kuuluu tuhansia osia ja laitteita, joiden elinkaarta ja huoltoa hallitaan City Dev Labsin tekemällä räätälöidyllä PLM-järjestelmällä (Product Lifecyle Management). Koko laivastoa puolestaan hallintaan alusrekisterillä.

SAMANKALTAISIA TYÖNÄYTTEITÄ

This error message is only visible to WordPress admins

Warning: The account for citydevlabs needs to be reconnected.
Due to Instagram platform changes on March 2, 2020, this Instagram account needs to be reconnected to allow the feed to continue updating. Reconnect on plugin Settings page