Kaikki WordPress -palvelut yhdessä paketissa

 

WordPress-ylläpito Basic 49€/kk

HOSTING

Kaikki samassa paketissa! Ei eri hintaa palvelimesta, kaikki kuuluu samaan hintaan. Toimitamme palvelinympäristön luotettavasta Googlen ympäristöstä.

VARMUUSKOPIOT

Otamme varmuuskopioita kahden eri järjestelmän avulla. Palautus edelliseen versioon onnistuu laittamalla Web-tiimille tukipyynnön.

VALVONTA

Valvomme sivustosi saatavuutta jatkuvasti UpTime Robotin avulla. Saat kuukauden päätteeksi
raportin sivustosi tilanteesta.

SSL SERTIFIKAATTI

Jos sivustosi siirretään meidän järjestelmäämme, myös ssl-sertifikaatti sisältyy kuukausihintaan.

PÄIVITYKSET

Päivitämme sivuston lisäosat, teemat ja WordPress -ytimen kuukausittain. Tietoturvapäivitykset ajamme heti saatuamme järjestelmästä automaattisen ilmoituksen.

HAITTAOHJELMA SKANNAUS

Skannaamme sivustosi joka yö haittaohjelmien kuten virusten varalta. Käytössämme on luotettava Sucurin Sitecheck ohjelma sekä Googlen ”GOOGLE SAFE BROWSING” järjestelmä.

RAPORTOINTI

Saat joka kuukausi raportin tehdyistä päivityksistä, varmuuskopioista, skannauksista ja Google Analyticsin liikenteestä.

TYÖKALUT

Asennamme WordPressiin lisäosia, jotka olemme havainneet erittäin hyödyllisiksi. Esim. Broken Link Checker auttaa löytämään rikkinäiset linkit sivustolta.

 

WordPress- ylläpito Plus 59€/kk

Sisältää yllä kuvatun WordPress ylläpitopaketiti Basicin lisäksi: 

VARMUUSKOPIOT Plus

Yksi järjestelmä ottaa varmuuskopion joka päivä 1-4 kertaa siitä riippuen, onko sivustolla tehty muutoksia ja tallentaa sen 30 vuorokauden ajan. Varmuuskopiot on nopeasti palauttettavissa suoraan WordPressin käyttöliittymästä.

Toinen järjestelmä ottaa varmuuskopion joka viikonloppu ja tallentaa sen neljän viikon ajan. Palautus edelliseen versioon onnistuu laittamalla Web-tiimille tukipyynnön. Käytämme muuttuneisiin tietoihin perustuvaa varmuuskopiointia, mikä vähentää lähetettävien tietojen määrää meidän varmuuskopiointipalveluun, koska vain muuttuneet tiedostot ja tietokannat varmuuskopioidaan.

Plus-palvelun varmuuskopiointi ottaa automaattisesti varmuuskopion ennen jokaista päivitystä, eikä anna tehdä päivitystä ennen kuin varmuuskopio on otettu.

 

WordPress- ylläpito Enterprise 99€/kk

Sisältää yllä kuvatun WordPress ylläpitopaketti Plussan lisäksi vielä ammattikäyttöön seuraavat lisäpalvelut:

VERSIONHALLINTA

Tallennamme WordPress-sivustosi teeman ja räätälöidyt lisäosat GitHub-versionhallintajärjestelmään. GitHubissa koodin versiot pysyvät järjestyksessä ja myös omat kehittäjänne voivat kehittää sivustoa ilman versiokonflikteja. Me Katsomme aina koodin läpi ja testaamme sen. Versionhallinta varmistaa jatkuvassa kehityksessä olevan sivuston nopeamman ja tarkemman kehityksen ja vähentää virheiden mahdollisuutta.

KEHITYSYMPÄRISTO

Tarjoamme sivustollesi kehitysympäristön, jossa uusia ominaisuuksia voidaan testata vaarantamatta tuotannossa olevaa oikeaa sivustoanne.

PALVELINKONSULTOINTI

Tarkistamme, onko sivustosi tarpeellista siirtää dedikoidulle palvelinalustalle. Jaettu Googlen ympäristö yleensä riittää, mutta jos kävijöitä on paljon tai sivustokokonaisuus raskas, suosittelemme saitin siirtämistä omalle pilvi- tai palvelinalustalleen. Yhteistyökumppanimme dedikoiduissa ratkaisuissa on OpsHost by Planeetta Internet.

2 496

Varmuuskopiota kuukaudessa

3 570 000

Sivuston tarkistusta kuukaudessa

986

Päivitystä kuukaudessa

85

Lähetettyä raporttia kuukaudessa

Share
Tweet
Share