Syö-viikot

Ajan ja rutiinityön säästöä integraatiolla


Syö-viikot

Ajan ja rutiinityön säästöä integraatiolla


Syö-viikot, joka tunnetaan suomalaisten keskuudessa laadukkaista ravintolatarjouksista, on astunut uuteen aikakauteen laskutusprosessinsa suhteen. Aiemmin tämä prosessi vaati runsaasti manuaalista työtä, kun laskutustiedot siirrettiin Syö-sovelluksesta Netvisoriin käsin. Tämä vanha menetelmä ei ollut ainoastaan aikaa vievä, mutta myös altis inhimillisille virheille.

Integraation merkitys

Toteutimme ratkaisun tähän haasteeseen kehittämällä integraation Syö-sovelluksen ja Netvisorin välille. Tämä integraatio automatisoi laskutustiedon siirron, ja samalla varmistaa, että laskutusdata täsmäytetään oikein. Nyt, kun inhimillisten virheiden riski on minimoitu, molempien ohjelmistojen käyttäjät voivat luottaa järjestelmän tarkkuuteen ja tehokkuuteen.

”Ravintoloiden ja kuluttajien tulee keskittyä nauttimaan herkullisista aterioista ja erikoistarjouksista. Meidän tehtävämme on huolehtia, että taustalla toimivat prosessit ovat saumattomia”, toteaa Syö-sovelluksen kehitystiimin edustaja Late Fenander.

Räätälöidyn integraation yksityiskohdat

Koska sekä Syö-sovellus että Netvisor ovat monipuolisia ja monimutkaisia järjestelmiä, integraation suunnittelu vaati huolellista pohdintaa. Molempien järjestelmien erityispiirteet ja tarpeet otettiin huomioon integraation suunnittelussa ja toteutuksessa. Lisäksi integraatio testattiin perusteellisesti varmistaen, että se toimii virheettömästi erilaisissa käyttötilanteissa.

Ketterä kehitys ja sen edut

Hyödynsimme ketterää kehitysmenetelmää tässä integraatioprojektissa, mikä osoittautui erittäin tehokkaaksi. Ketterän kehityksen ansiosta pystyimme reagoimaan nopeasti useisiin muutostarpeisiin ja pitämään projektin aikataulussa. Tämän menetelmän avulla projektin budjetti pysyi kurissa, ja säästettyjä resursseja voitiin käyttää muihin tärkeisiin kehityskohteisiin.

Pitkän aikavälin näkymät

Tämä integraatio ei ole pelkästään lyhyen aikavälin ratkaisu, vaan se on investointi tulevaisuuteen. Se takaa, että Syö-sovellus voi palvella käyttäjiään tehokkaammin ja luotettavammin. Pidimme integraation mahdollisimman kevyenä ja jätimme mahdollisuuden syventävämpään integraatioon tulevaisuudessa.  Integraatioiden toteutus avaa myös ovia uusille innovaatioille ja kehitysmahdollisuuksille laskutuksen ja datanhallinnan saralla.

Lopputuloksena Syö-sovelluksen tiimi, yhteistyökumppanit ja käyttäjät voivat nauttia saumattomasta kokemuksesta, joka yhdistää suomalaisen ruokakulttuurin ja huipputeknologian.

 

SAMANKALTAISIA TYÖNÄYTTEITÄ