Tarvitsetko yrityksellesi verkkosivut käyntikortiksi verkkoon, kampanjasivuston tai kasvavan verkkopalvelun?


Vaikka web on nykyään atoimeina monessa paikassa, omat verkkosivut ovat silti kaiken yrityksen viestinnän ja kaupankäynnin perusta. Juuri niitä me teemme ja ylläpidämme. Meiltä saat responsiiviset ja hakukoneoptimoidut verkkosivut – aina suunnittelusta toteutukseen.


KARTOITUS JA TOTEUTUS

Kartoitamme yhdessä kanssasi sivuston ja kohderyhmän tarpeet, käyttötarkoituksen sekä parhaiten soveltuvan toteutustavan. Ehdotamme sinulle parhaiten soveltuvaa toteutustapaa ja toimimme ketterän kehityksen periaatteella – nopeasti ja joustavasti.

KÄYTTÄJÄKOKEMUS

Verkkosivulla vierailevan käyttäjän käyttökokemus muodostuu sivujen sisällöllisten, visuaalisten sekä teknisten ratkaisujen kokonaisuuksista. Teknisillä ratkaisuilla viitataan sivuilla navigointiin ja sen nopeuteen. Silloin, kun sovelluksen olemassaoloa ei juuri edes huomaa – voidaan puhua parhaasta käyttökokemuksesta.

RESPONSIIVISUUS

Tuotamme tyylikkäitä, kaikille päätelaitteille soveltuvia, responsiivisia, verkkosivuja. Responsiivisuus tarkoittaa sitä, että sivusto taipuu tyylikkäästi erilaisille näytöille ja päätelaitteille, mukaanlukien mobiililaitteet.

JULKAISU

Julkaisemme vain tyylillisesti loppuunsa hiottua, testattua ja virheetöntä.

MARKKINOINTI

Kun varsinainen verkkopalvelu on lanseerattu, toimimme kumppaninasi matkalla menestykseen. Käymme kanssasi läpi digimarkkinoinnin työkaluja ja tavoitteita, sekä optimoimme sivustosi hakukoneystävälliseksi.

WORDPRESS YLLÄPITO

Tarvitsetko palvelullesi teknisen tuen lisäksi keinot kehittää, turvata ja analysoida? Lue lisää WordPress ylläpitopalvelustamme täältä.

OTA YHTEYTTÄ!

Olisimmeko sopiva partneri sinulle?

Tähdellä merkityt kentät (*) ovat pakollisia